Κεντρική Basket League Άρης “Αμυντική συνέπεια”

“Αμυντική συνέπεια”

priftis mourtos

priftis-mourtos

Ο Άρης μετά την αναμέτρηση με την Κηφισιά για το Κύπελλο, όπου αποκλείστηκε, παρέμεινε στην Αθήνα, όπου έκανε την τελευταία προπόνηση σήμερα στο ΟΑΚΑ, καθώς ακολουθεί το παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό για την πρώτη αγωνιστική της Α1.

Ο Δημήτρης Πρίφτης, στάθηκε στις ιδιαιτερότητες που έχουν οι πρεμιέρες και στάθηκε στο κομμάτι της κούρασης:

“Οι πρεμιέρες πάντα έχουν ιδιαιτερότητες. Από αύριο ξεκινά η μεγάλη διαδρομή του φετινού πρωταθλήματος. Προφανώς όλοι θέλουν να κάνουν ένα ξεκίνημα με το δεξί. Στο μικρό χρονικό διάστημα που είχαμε, προετοιμαστήκαμε αρκετά καλά για τον αγώνα με τον Πανελευσινιακό. Σίγουρα έχουμε να διαχειριστούμε ένα κομμάτι που έχει να κάνει με την κούραση“.

Εν συνεχεία, αναφέρθηκε στην ομάδα της Ελευσίνας την οποία ανέλυσε και υπογράμμισε πως οι παίκτες του πρέπει να δώσουν ιδιαίτερα έμφαση στα ριμπάουντ:

“Ο αντίπαλός μας είναι μία ομάδα που έχει παίξει μεγάλο αριθμό φιλικών και βρίσκεται σε πολύ καλό αγωνιστικό ρυθμό. Έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο ανάπτυξης, κυρίως μέσα από πικ εντ ρολ. Εμείς πρέπει να είμαστε συνεπείς αμυντικά στη συγκεκριμένη συνεργασία και ταυτόχρονα πρέπει να δείξουμε συνέπεια στο αμυντικό ριμπάουντ, καθώς αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που κυνηγά αρκετά τις μπάλες από τα άστοχα σουτ”.

Ο Σπύρος Μούρτος, από την πλευρά του, δήλωσε: “Έχουμε προετοιμαστεί καλά για τον αγώνα με τον Πανελευσινιακό. Είναι μια εκτός έδρας αναμέτρηση και  γνωρίζουμε τη δυσκολία της. Θέλω  να έχουμε μία καλή αρχή και να ξεκινήσουμε με το δεξί τις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…