Κεντρική Διεθνή Ακάθεκτη η Στρασμπούρ

Ακάθεκτη η Στρασμπούρ

dragisevic strasbourg

dragisevic-strasbourg

Η Χάβρη ήταν η ομάδα που “έσπασε” το αήττητο της Λιμόζ στο πρωτάθλημα Γαλλίας, ωστόσο δεν συνέβη κάτι παρόμοιο και με τη Στρασμπούρ. Η ομάδα του Βινσέντ Κολέ επιβλήθηκε εκτός έδρας με 72-59 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας με το “απόλυτο” στις νίκες.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με… φόρα στο παρκέ και βρέθηκαν να προηγούνται με 25-10 με την ολοκλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου. Στη συνέχεια δεν άλλαξε κάτι ως προς την κυριαρχία της Στρασμπούρ η οποία συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της στο πρωτάθλημα.

Ο Αλί Τραορέ με 19 πόντους ήταν το πρώτο “βιολί” για τους νικητές ενώ ο Ματ Χάουαρντ πρόσθεσε 14 πόντους και 8 ριμπάουντ. Στον αντίποδα ο Νικολά Ποπέ και ο Γκεντεόν Πιτάρντ πέτυχαν από 12 πόντους έκαστος για τους ηττημένους.

Στο 4-1 ανέβηκε η Ναντέρ η οποία δεν είχε προβλήματα με αντίπαλο τη Μπουλόν εντός έδρας (84-70). Οι γηπεδούχοι “καθάρισαν” τη… μπουγάδα στο τρίτο δεκάλεπτο όπου έτρεξαν ένα επιμέρους σκορ 20-9 και εκτόξευσαν την διαφορά στους 15 πόντους (66-51) στο 30’. Ο Μουχαμαντού Τζαϊτέ με 18 πόντους και 6 ριμπάουντ ήταν ο κορυφαίος για τους νικητές. Από την άλλη ο Άντζελο Τσαγκαράκις μέτρησε 13 πόντους για τους ηττημένους.

Την τρίτη φετινή της νίκη πανηγύρισε η Σαλόν η οποία έκαμψε την αντίσταση της Νανσί εντός έδρας με 81-64. Καθοριστικό ήταν το δεύτερο δεκάλεπτο με τους γηπεδούχους να πραγματοποιούν επιμέρους σκορ 24-15 και να παίρνουν… κεφάλι με 42-29 στο 20’. Ο Μάρκους Ντόουβ (18 πόντους, 7 ριμπάουντ) ήταν ο πρωταγωνιστής για τους νικητές. Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Ντάριους Άνταμς με 21 πόντους.

Η Ντιζόν “λύγισε” εντός έδρας την Παρί Λεβαλουά με 77-58. Ο Αντουάν Μεντί και ο Ζακ Μος σημείωσαν από 13 πόντους έκαστος για τους γηπεδούχους που είχαν την πρωτοπορία σε όλο το ματς. Στην αντίπερα όχθη ο Μάικ Γκριν σταμάτησε στους 12 πόντους και στις 7 ασίστ. Τέλος η Γκραβελίν συνέτριψε εντός έδρας τη Ρουέν με 92-49. Ο Τρέι ΜακΚίνεϊ – Τζόουνς με 25 πόντους και 5 ασίστ ήταν “όλα τα λεφτά” για τους γηπεδούχους. Ο Ντακουάν Κουκ με 11 πόντους διασώθηκε από τους ηττημένους.

Τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής:
Ορτέζ – Σαλόν Ρεμς 83-91 (24/10)
Βιλερμπάν – Μπουρζ 86-64 (24/10)
Σαλόν – Νανσί 81-64
Ντιζόν – Παρί Λεβαλουά 77-58
Γκραβελίν – Ρουέν 92-49
Χάβρη – Στρασμπούρ 59-72
Ναντέρ – Μπουλόν 84-70
Λιμόζ – Ορλεάν (27/10)
Λε Μαν – Σολέ (27/10).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…