Κεντρική Διεθνή “Έχουν αλλάξει πολλά”

“Έχουν αλλάξει πολλά”

zisis UNIKS

zisis_UNIKS

Με μια νίκη και μια ήττα ολοκλήρωσε της παρουσία της στο 4ο Διεθνές τουρνουά “Πέτρος Οικονομάκης” η Ούνιξ Καζάν. Μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό, ο Νίκος Ζήσης, μίλησε για τους στόχους της ομάδας καθώς επίσης και για τις αλλαγές που υπάρχουν μετά την άφιξη του Αργύρη Πεδουλάκη στον πάγκο των Ρώσων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Ήταν ένα πολύ καλό τεστ κόντρα σε μία ομάδα κορυφαίου επιπέδου στην Ευρωλίγκα. Ήταν ένα καλό φιλικό και για τις δύο ομάδες. Εμείς είχαμε τις προηγούμενες ημέρες τρία πολύ σημαντικά παιχνίδια χωρίς να έχουμε κάνει πολλές προπονήσεις, όμως τα καταφέραμε και είμαστε στην Ευρωλίγκα. Ως ομάδα έχουμε ακόμα πολύ δρόμο να διανύσουμε μέχρι να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε, όμως τέτοια ματς μόνο καλό μπορούν να μας κάνουν”.

Ο διεθνής γκάρντ αναφέρθηκε και στο στυλ παιχνιδιού της Ούνιξ: “Με την παρουσία του κόουτς έχουν αλλάξει πολλά πράγματα. Παίζουμε πλέον πιο στοχευμένα, διαβάζουμε τις φάσεις και χτυπάμε στις αδυναμίες του αντιπάλου. Για το σύντομο χρονικό διάστημα που είμαστε μαζί νομίζω ότι υπάρχουν σημεία του παιχνιδιού που ήδη τα καταφέρνουμε πολύ καλά.Πιστεύω ότι στο τέλος θα δείτε μία σκληρή και δυνατή ομάδα που θα παίζει πειθαρχημένο μπάσκετ”.

Τέλος, ο Ζήσης υποστήριξε: “Είμαι πραγματικά χαρούμενος που έπειτα από δύο χρόνια θα ξαναπαίζω στην Ευρωλίγκα. Ελπίζω ότι θα πάμε για το καλύτερο δυνατό και σίγουρα ο πρώτος μας στόχος είναι η πρόκριση στο ΤΟΡ 16“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…