Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Έχουμε δρόμο ακόμα”

“Έχουμε δρόμο ακόμα”

markopoulos petros oikonomakis1

markopoulos-petros oikonomakis

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε με νίκη (δεύτερη συνεχόμενη), τις υποχρεώσεις του στο 4ο Διεθνές Τουρνουά “Πέτρος Οικονομάκης“, και μετρά αντίστροφα για την έναρξη των επίσημων αγώνων με την αναμέτρηση απέναντι στον ΚΑΟΔ (08/10) για το Κύπελλο να ανοίγει την αυλαία.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς, ευχαρίστησε το Ρέθυμνο για την πρόσκληση, υπογράμμισε την καλή άμυνα που έπαιξαν οι παίκτες του, αλλά ξεκαθάρισε πως ακόμα χρειάζεται δουλειά, αναφέρθηκε στις αλλαγές του ρόστερ και έθεσε ως στόχο την είσοδο στα πλέι οφ:

“Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα του Ρεθύμνου για την πρόσκληση. Ήταν ένα πολύ καλό και δυνατό τουρνουά, που μας έδωσε την δυνατότητα να δούμε που βρισκόμαστε και τι πρέπει να βελτιώσουμε σαν ομάδα. Είναι νωρίς ακόμη, έχουμε αρκετό δρόμο μπροστά μας και ο κόσμος πρέπει να κάνει υπομονή για να δει την ομάδα να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο.

Όσον αφορά το παιχνίδι με το Ρέθυμνο, πιστεύω ότι ήμασταν ήμασταν πολύ δυνατοί στην άμυνα, δεν δώσαμε διαδρόμους στην αντίπαλη ομάδα, δεν δεχτήκαμε εύκολα καλάθια κι έτσι πήραμε τη νίκη.

Έχουμε επτά νέα παιδιά στην ομάδα, αυτό σημαίνει ότι θέλουμε σίγουρα χρόνο για να δέσουμε σαν ομάδα και να δούμε αυτά που θέλουμε στο γήπεδο. Θέλουμε να έχουμε ελπίζουμε ότι τον Μάιο θα είμαστε σε μία θέση μέσα στην πρώτη εξάδα για να παίξουμε στα πλέι οφ και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό στη συνέχεια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…