Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Κίνητρο ο Ομπράντοβιτς”

“Κίνητρο ο Ομπράντοβιτς”

antonis fotsis panathinaikos turow

antonis-fotsis-panathinaikos-turow

Στην επιστροφή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο ΟΑΚΑ στάθηκαν οι Γιάνις Μπλουμς και Αντώνης Φώτσης στις δηλώσεις τους πριν την αναμέτρηση κόντρα στη Φενέρμπαχτσε και αμφότεροι τονίζουν ότι ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού έχει κίνητρο για να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη.

Ο Μπλουμς υπογράμμισε ότι το παιχνίδι απαιτεί συγκέντρωση 40 λεπτών, καθώς η Φενέρ είναι ομάδα που τιμωρεί την κάθε χαλαρότητα που δείχνει ο αντίπαλος.

Αναλυτικά δήλωσε:
“Η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ είναι μια πολύ καλή ομάδα, σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο. Ο κόουτς Ομπράντοβιτς έχει έξτρα κίνητρο απέναντι στον Παναθηναϊκό όμως το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για εμάς και πρέπει να κερδίσουμε για να νιώσουμε μεγαλύτερη ασφάλεια’

Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά και να μην τα παρατήσουμε ποτέ, να προσέξουμε σε κάθε δευτερόλεπτο και να παλέψουμε σκληρά. Αν χαλαρώσεις, θα σε τιμωρήσουν αμέσως! Είναι μια ποιοτική ομάδα και χρειάζεται προσοχή”.

Αναφορικά με την άμυνα στον Γκούντλοκ, σχολίασε: “είναι ο βασικός πυλώνας της ομάδας του. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί πάνω του. Αν τον περιορίσουμε, θα έχουμε πιθανότητες”.

“Νίκη από την άμυνα”

Στη σημασία της αναμέτρησης κόντρα στη Φενέρ στάθηκε και ο Αντώνης Φώτσης που δήλωσε ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να εμφανιστεί καλύτερος από το ματς κόντρα στη Μπάγερν και να κερδίσει το παιχνίδι μέσα από την άμυνά του.

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος φόργουορντ είπε: “Πρέπει να παίζουμε καλά σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδι μας. Αντιμετωπίζουμε μια πολύ δυνατή ομάδα που έχει πολλές λύσεις. Εμείς από την πλευράς μας οφείλουμε να παρουσιάσουμε καλύτερη εικόνα σε σχέση με τον αγώνα στο Μόναχο. Τέτοια ματς τα κερδίζεις μόνο παίζοντας καλή άμυνα”.

Για την επιστροφή του Ζοτς, πρόσθεσε: “Ο κόουτς Ομπράντοβιτς έχει πετύχει τα πάντα με τον Παναθηναϊκό. Όπως, όμως θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη, έτσι κι εμείς θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…