Κεντρική Διεθνή Έχασε, αλλά δεν την ένοιαξε

Έχασε, αλλά δεν την ένοιαξε

galatasaray gaziantep

galatasaray-gaziantep

Η Γαλατάσαραϊ ολοκλήρωσε με ήττα την πρώτη φάση του Κυπέλλου Τουρκίας αφού έχασε με 97-80 από την Ουσάκ Σπορτίφ, αλλά ουδόλως την… απασχόλησε έχοντας ήδη εξασφαλίσει την πρόκρισή της στα προημιτελικά του θεσμού.

Ο Εργκίν Αταμάν βρήκε την ευκαιρία να ξεκουράσει κάποιους παίκτες (Κάρλος Αρόγιο, Μαρτίνας Πότσιους, Εντέρ Αρσλάν), από τη στιγμή ειδικά που η ομάδα του είχε τσεκάρει το εισιτήριο για τους “8”. Παράλληλα, ο Ίαν Βουγιούκας ήταν ξανά εκτός δωδεκάδας, όπως και ο Πιέτρο Αραντόρι.

Κατά τα άλλα, η Ουσάκ κυριάρχησε στο παρκέ, προηγήθηκε με 67-57 στο 30’ και κράτησε τα ηνία μέχρι το τέλος. Ο Τζάστιν Κάρτερ (18 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 6 ασίστ) ήταν “όλα τα λεφτά” για τους νικητές. Ο Ζόραν Έρτσεγκ (15 πόντοι, 5 ριμπάουντ) και ο Φουρκάν Αλντεμίρ (15 πόντοι, 9 ριμπάουντ) ξεχώρισαν από την αντίπαλο του Ολυμπιακού στην πρώτη φάση της Ευρωλίγκα.

Πέρα από την Αναντολού Εφές, την παρουσία τους στον θεσμό παρέτειναν τόσο η Νταρουσάφακα μετά τη νίκη της επί της Τουρκ Τέλεκομ (81-66) όσο και η Γκαζιάντεπ η οποία έκαμψε την αντίσταση της Κόνια Σελτσούκ (81-67).

Έτσι, στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Τουρκίας προκρίθηκαν η Αναντολού Εφές, η Νταρουσάφακα, η Γαλατάσαραϊ, η Γκαζιάντεπ, η Μπάνβιτ, η Άνκαρα, η Πίναρ Καρσίγιακα και η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…