Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών “Έτοιμοι και συγκεντρωμένοι”

“Έτοιμοι και συγκεντρωμένοι”

vetoulas oaka

vetoulas-oaka

Λίγες ώρες πριν το παιχνίδι του Κυπέλλου την Τρίτη (07/10) για την 3η αγωνιστική της Β’ φάσης απέναντι στον Κόροιβο, ο προπονητής του Απόλλωνα Πάτρας, Νίκος Βετούλας, αναφέρθηκε στην ετοιμότητα των παικτών του και πως θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι.

Αναφερόμενος στον αγώνα με τον Κόροιβο δήλωσε: “Είναι το πρώτο επίσημο εντός έδρας παιχνίδι για εμάς. Θεωρούμε ότι είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό, αλλά κάθε παιχνίδι στην έδρα μας είναι σημαντικό. Παίζουμε με μια ομάδα η οποία είναι νεοφώτιστη στα “χαρτιά” αφού έχει έμπειρους παίκτες –Έλληνες, Αμερικάνους και έναν κοινοτικό-, οι οποίοι γνωρίζουν καλά το Ελληνικό μπάσκετ. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι εάν θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση”

Παράλληλα ο Απόλλωνας ενημέρωσε τους φίλους της ομάδας για τα εισιτήρια της αναμέτρηση με τον Κόροιβο

Αναλυτικά:

Υπενθυμίζεται ότι, στο παιχνίδι Κυπέλλου με αντίπαλο τον Κόροιβο θα ισχύσει γενική είσοδος 5,00€, εκτός από τις θέσεις που αντιστοιχούν στην κερκίδα “Α”, οι οποίες είναι αριθμημένες και τα εισιτήρια κοστίζουν 10,00€ (ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου).

Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται από το κλειστό γήπεδο του Απόλλωνα στην Περιβόλα, το κατάστημα οπτικών “Φ. Καμίσης“, το κατάστημα SIMEONIDOU MEN’S DRESSING SPOT, τα κέντρα ξένων γλωσσών “Κουτσαντώνη” και την ψησταριά “Ο Βασίλης στο κέντρο“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Καρδίτσα – Απόλλων Πάτρας 95-67

«Διέλυσε» τον Απόλλωνα Πάτρας η Καρδίτσα «Πάρτι» έκανε η Καρδίτσα απέναντι στον υποβιβασμέ…