Κεντρική Διεθνή Έπαθαν και έμαθαν οι Σπερς

Έπαθαν και έμαθαν οι Σπερς

parker duncan ginobili

parker-duncan-ginobili

Μετά το “χαστούκι” από την Άλμπα Βερολίνου, οι Σαν Αντόνιο Σπερς παρουσιάστηκαν υποψιασμένοι κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, σοβαροί στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς και κατάφεραν να επικρατήσουν της τουρκικής ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς με 96-90.

Οι “Big 3” του Γκρεγκ Πόποβιτς ανέλαβαν δράση, σημείωσαν συνολικά πόντους και οδήγησαν εκ του ασφαλούς τα “σπιρούνια” στη νίκη. Ο Ντάνκαν έκανε την αρχή με τους 17 από τους συνολικά 23 πόντους του να προέρχονται στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στη συνέχεια Πάρκερ και Τζινόμπιλι πήραν την κατάσταση στα χέρια τους με 22 και 12 πόντους, αντίστοιχα.

Τρομερή εμφάνιση έκανε ο Γκούντλοκ με 30 πόντους, που είχε άξιο συμπαραστάτη τον Σαβάς με 15 πόντους, ενώ εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Πρέλτζιτς που πέρα από τους 6 πόντους, είχε 11 ασίστ και 6 ριμπάουντ!

Οι Σπερς μπήκαν πιο δυνατά στην αναμέτρηση και κατάφεραν να αποκτήσουν διαφορά από τη Φενέρ, η οποία στη λήξη του πρώτου δεκαλέπτου έφτασε στους οκτώ πόντους (29-21). Η τουρκική ομάδα, όμως, κατάφερε να αντιστρέψει την κατάσταση, να “ροκανίσει” τη διαφορά και ακόμα και να περάσει μπροστά!

Κάπου εκεί, χτύπησε “καμπανάκι” στους Πρωταθλητές του ΝΒΑ, οι οποίοι πήραν εκ νέου τον έλεγχο της αναμέτρησης. Έτσι, δεν μπήκαν σε νέους μπελάδες… τύπου Άλμπα και έφτασαν σε διψήφια διαφορά και τελικά στη νίκη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…