Κεντρική Διεθνή Έμεινε αήττητη η Στρασμπούρ

Έμεινε αήττητη η Στρασμπούρ

diot strasburg

diot-strasburg

Χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα η Στρασμπούρ έκαμψε την αντίσταση της Ντιζόν εντός έδρας με 63-56 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γαλλίας και διατήρησε το αήττητο.

Η ομάδα του Βινσέντ Κολέ είχε την πρωτοπορία στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και έμεινε σε θέση… οδηγού μέχρι το φινάλε. Ο Αλί Τραορέ με 14 πόντους και 5 ριμπάουντ ήταν το πρώτο “βιολί” για τους νικητές σε ένα ματς που δεν διεκδικεί “δάφνες” ποιότητας. Στον αντίποδα ο Έρβινγκ Γουόκερ μέτρησε 22 πόντους, 6 ριμπάουντ και 5 ασίστ για τους ηττημένους.

Την δεύτερη φετινή της νίκη πανηγύρισε η Σολέ η οποία επιβλήθηκε εντός έδρας της Γκραβελίν με 74-73. Η αναμέτρηση κρίθηκε στο “νήμα” με τους γηπεδούχους να έχουν περισσότερο καθαρό μυαλό και να κατακτούν το ροζ φύλλο. Ο Σέντρικ Μπανκς με 16 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ για τους νικητές ενώ από τους φιλοξενούμενους δεν έφτανε ο Παπέ Σι (29 πόντοι).

Με ανατροπή στο τελευταία δεκάλεπτο η Σαλόν Ρεμς “απέδρασε” με το διπλό από την έδρα της Μπουλόν (84-80) και έκανε “σεφτέ” για την φετινή σεζόν. Οι φιλοξενούμενοι πραγματοποίησαν επιμέρους σκορ 25-19 σε αυτό το σημείο του αγώνα και επέστρεψαν από το -2 (61-59) της τρίτης περιόδου έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Μαρκ Πέιν (26 πόντοι, 7 ριμπάουντ). Από τους ηττημένους ο Στέφαν Μπραν είχε 19 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Η Σαλόν ήταν εξαιρετική στο τέταρτο δεκάλεπτο (επιμέρους σκορ 22-13) και “λύγισε” εκτός έδρας την Βιλερμπάν με 64-56. Ο Έρικ Ντόουσον με 13 πόντους και 9 ριμπάουντ ήταν “όλα τα λεφτά” για τους φιλοξενούμενους την ώρα που από τους γηπεδούχους ο Έντουιν Τζάκσον πέτυχε 20 πόντους. Τέλος η Μπουρζ δεν είχε πρόβλημα να κερδίσει εκτός έδρας τη Ρουέν (81-68) με πρωταγωνιστή τον Τζον Φλάουερς (20 πόντοι). Από την άλλη, ο Μάικλ Τόμπσον σταμάτησε στους 17 πόντους.

Τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής:
Παρί Λεβαλουά – Ορτέζ 70-71 (17/10)
Νανσί – Ναντέρ 70-79 (17/10)
Μπουλόν – Σαλόν Ρεμς 80-84
Σολέ – Γκραβελίν 74-73
Βιλερμπάν – Σαλόν 56-64
Στρασμπούρ – Ντιζόν 63-56
Ρουέν – Μπουρζ 68-81
Χάβρη – Λιμόζ (20/10)
Ορλεάν – Λε Μαν (21/10).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…