Κεντρική Διεθνή Παγκόσμιο “Όχι Ισπανία στους “16”

“Όχι Ισπανία στους “16”

bourousis dunk lithuania

bourousis-dunk-lithuania

Ψήφο εμπιστοσύνης στον Φώτη Κατσικάρη έδωσε ο Γιάννης Μπουρούσης, ο οποίος αφού απολογήθηκε για την αντίδραση του όταν έγινε αλλαγή μετά τα γρήγορα δύο φάουλ, υποστήριξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός πρέπει να παραμείνει για πολλά χρόνια στον πάγκο της επίσημης αγαπημένης. Ο Κατσικάρης μάλιστα επεσήμανε πως δεν υπήρχε περαιτέρω προέκταση του θέματος

Ο 31χρονος σέντερ δήλωσε πως δεν θέλει αντίπαλο την Ισπανία στους “16“, αναφέρθηκε στις μάχες με τον Τόμιτς αλλά και το αύριο της Εθνικής ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την αντίδραση του:

“Χρεώθηκα με δύο φάουλ και βγήκα έξω. Ήθελα να αγωνιστώ από την αρχή. Βγήκα έξω, έκανα μια κίνηση λάθος, δεν ντρέπομαι να το πω. Από εκεί και πέρα κοιτάμε το αγωνιστικό. Προχωράμε και είμαστε ευτυχισμένοι που έχουμε πάει στην επόμενη φάση. Θέλουμε να πάμε καλά στα δύο τελευταία παιχνίδια και να διεκδικήσουμε την πρώτη θέση, που είναι και ο στόχος“.

Ο Φώτης Κατσικάρη σημείωσε χαμογελώντας  πως “Δεν έγινε τίποτα” και εν συνεχεία ο Καρδιτσιώτης σέντερ συμπλήρωσε “Είμαι εννιά χρόνια στην ομάδα και έχουμε συζητήσει μεταξύ μας πως είναι καλό να υπάρχει ένα πλάνο για τα επόμενα χρόνια κι αν έρθει μια αποτυχία που σίγουρα δεν θέλουμε.

Πρέπει να δοθεί η ευκαιρία σε έναν προπονητή να μείνει περισσότερο καιρό για να δείξει έργο και να μην αλλάζουμε συνέχεια φιλοσοφία. Είναι καλό να μείνει. Δεν είμαι μάνατζέρ του (γέλια). Απλά είναι το σωστό και η αλήθεια”.

Για την προσθήκη ταχύτητας στο στυλ παιχνιδιού:

“Σίγουρα θέλουμε να παίξουμε πιο γρήγορα, αλλά μετρά πάνω από όλα το αποτέλεσμα. Η Εθνική είχε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια σε άλλο ρυθμό, αλλά προσπαθούμε να τρέξουμε κι από τη στιγμή που φέρνει αποτέλεσμα γιατί να μην το κάνουμε;”.

Για το αν τον ανησυχεί κάτι:

“Να μην πέσουμε στο πρώτο χιαστί με την Ισπανία. Από εκεί και πέρα δεν έχουμε κάτι να φοβηθούμε. Από εκεί και πέρα, υγεία να έχουμε και όλα τα άλλα είναι στο χέρι μας”.

Για την ανανεωμένη Εθνική:

“Η αλήθεια είναι ότι μετά το 2009 δεν ήρθαν τα επιθυμητά αποτελέσματα με βάση το ταλέντο μας. Σίγουρα κάποιοι θα φύγουν, θα έρθουν νέες γενιές κι ελπίζω η αλλαγή να είναι προς το θετικό για να χαιρόμαστε να βλέπουμε την Εθνική“.

Για την αντιμετώπιση του Τόμιτς:

“Δεν το βλέπω προσωπικά. Σίγουρα είναι από τους καλύτερους σέντερ στην Ευρώπη, αλλά όλη η ομάδα θα δουλέψει για την αντιμετώπιση των Κροατών. Πρέπει με ομαδική δουλειά να αντιμετωπίσουμε και τον Τόμιτς, αλλά και τους άλλους παίκτες της Κροατίας“.

Για τον Αντετοκούνμπο, τον οποίο βοηθάει πολύ στις προπονήσεις:

“Δεν έχει να κάνει μόνο με το συγκεκριμένο παιδί, προσπαθώ να το κάνω με όλους τους παίκτες. Όλοι ξέρουμε το ταλέντο του Γιάννη και προσπαθώ να τον βοηθήσω”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Παγκόσμιο

Δειτε επισης

Νέντοβιτς: «Δεν μετανιώνω που δεν πήγα στο Mundobasket»

Στην Εθνική Σερβίας αναφέρθηκε ο Νεμάνια Νέντοβιτς. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς σε δηλώσεις που πα…