Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Χρειαζόμουν ξεκούραση”

“Χρειαζόμουν ξεκούραση”

spanoulis olympiacos proetoimasia italia

spanoulis-olympiacos-proetoimasia-italia

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις προπονήσεις στο Ντομέτζε της Ιταλίας, όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Με αφορμή την διαμονή των “ερυθρολεύκων” εκεί, ο αρχηγός, Βασίλης Σπανούλης, μίλησε στην ιστοσελίδα, tuttobasket.net, για τη νέα αγωνιστική περίοδο , την προετοιμασία, την κατάσταση του καθώς και την τελευταία φορά που βρέθηκε στην ιταλική πόλη.

Αναλυτικα όσα δήλωσε:

Για τη σεζόν που έρχεται:

“Η προηγούμενη ήταν περίεργη χρονιά, γεμάτη σκαμπανεβάσματα. Μας επηρέασαν οι τραυματισμοί, προσωπικά ταλαιπωρήθηκα πολύ από την κατάσταση του γονάτου μου, καθώς με ανησυχούσε. Αυτήν τη σεζόν είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να τα πάμε καλά και στο πρωτάθλημα και στην Ευρωλίγκα. Έχουν έρθει παίκτες διεθνούς επιπέδου όπως ο Χάντερ και ο Λαφαγέτ, ο κορμός της ομάδας έχει διατηρηθεί, ενώ έχουμε και νέα παιδιά με μεγάλο ταλέντο. Μόνο με τη δουλειά και με λίγη τύχη, όμως, μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας”.

Για την κατάστασή του:

“Αυτές τις ημέρες είμαι αρκετά καλά, αλλά έπρεπε να περάσω ένα διάστημα ξεκούρασης. Οι γιατροί με συμβούλευσαν να μην πιεστώ, να ξεκουράσω το γόνατό μου που με είχε ταλαιπωρήσει αρκετά κατά τη διάρκεια της προηγούμενης σεζόν. Έπειτα από αρκετά χρόνια, που δεν σταματούσα καθόλου, είχα ανάγκη να το κάνω και τα κατάφερα. Βλέπω τα πλεονεκτήματα τώρα, που έπειτα από χρόνια συμμετέχω στην προετοιμασία από την αρχή”.

Για τις συνθήκες στην ιταλική πόλη: 

“Νομίζω ότι εδώ είναι ιδανικές οι συνθήκες, υπάρχει ένα ωραίο στάδιο, όπως επίσης κι ένα ολοκαίνουριο γυμναστήριο. Το κλίμα είναι τέλειο, η φιλοξενία άψογη, το βρίσκουμε πολύ καλό. Εδώ θα ήθελα να ευχαριστήσω την τοπική κοινότητα και τη “Veritas 832” για αυτήν την οργάνωση. Τις επόμενες εβδομάδες θα δώσουμε μερικά φιλικά παιχνίδια που θα μας επιτρέψουν να βελτιωθούμε, εν όψει της έναρξης της αγωνιστικής περιόδου”.

Για την προηγούμενη παρουσία που βρέθηκε στο Ντομέτζε με την Εθνική Νέων:

“Ήταν πραγματικά ένα μεγάλο καλοκαίρι. Θυμάμαι την προετοιμασία στο Ντομέτζε και το τουρνουά που ήταν στο υψηλότερο επίπεδο. Ήμουν στην ομάδα με τον Ζήση, τον Μπουρούση και τον Καϊμακόγλου και αντιμετωπίσαμε πολύ δυνατούς παίκτες όπως ο Μπορίς Ντιαό και ο Μάριο Πόποβιτς. Μετά κερδίσαμε το χρυσό στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Λιθουανίας και ήταν πραγματικά τεράστια ικανοποίηση“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Παθιασμένη καλημέρα

Ο Ολυμπιακός είπε καλημέρα με ένα βίντεο γεμάτο πάθος από το ματς με την Παρτιζάν. Ο Ολυμπ…