Κεντρική NBA Φιλόδοξοι οι Ουίζαρντς
NBA

Φιλόδοξοι οι Ουίζαρντς

Randy Wittman

randy wittman

Ως βάση για τη νέα σεζόν κι όχι ως πυροτέχνημα αντιμετωπίζουν την περσινή σεζόν στο στρατόπεδο των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο τεχνικός της ομάδας, Ράντι Γουίτμαν, ο οποίος καλείται να οδηγήσει την ομάδα του ένα βήμα παραπέρα τη φετινή σεζόν.

“Η περσινή σεζόν δεν σημαίνει τίποτα, καλούμαστε να τη χρησιμοποιήσουμε σωστά και να χτίσουμε πάνω σε όσα καταφέραμε πέρυσι. Όλες οι ομάδες ξεκινάνε από το μηδέν και με τις εμπειρίες που αποκομίσαμε από την πορεία μας την προηγούμενη σεζόν, καλούμαστε να προχωρήσουμε”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σημαντικό στοιχείο για τους Ουίζαρντς είναι ότι δεν έχει αλλοιωθεί σε μεγάλο βαθμό η αρχική τους πεντάδα. Συγκεκριμένα, τα τέσσερα από τα πέντε μέλη της παρέμειναν στην ομάδα και έτσι οι Γουόλ, Μπελ, Νενέ και Γκορτάτ θα είναι η βάση για τον Γουίτμαν, ο οποίος πρόσθεσε στο παζλ τον πολύπειρο Πολ Πιρς για να αντικαταστήσει τον Αρίζα.

Σχετικά με την απόκτηση του 36χρονου φόργουορντ, ο Γουίτμαν σχολίασε: “Ο Πολ ξέρει ποιος είναι και τι έχει καταφέρει στην καριέρα του. Από τότε που ήρθε στην ομάδα, είναι από τους πρώτους στο γυμναστήριο. Δεν χρειάζεται να λέει πολλά! Όταν είσαι νέος και τον βλέπεις να σε κερδίζει, ξέρεις ότι πρέπει να προσπαθείς ακόμα περισσότερο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μαγικό φινάλε και 2-0 οι Νικς με απίθανη ανατροπή

Φινάλε με δύο τρίποντα και 2-0 οι Νικς. Άλλη μια επική ματσάρα παρακολουθήσαμε στο Madison…