Κεντρική Basket League Άρης “Υπομονή και χαμηλοί τόνοι”

“Υπομονή και χαμηλοί τόνοι”

priftis filiko kavala

priftis-filiko-kavala

Ο Άρης παρουσίασε καλή εικόνα σε ακόμα ένα φιλικό και επικράτησε της Καβάλας με 77-64, στο κλειστό της Καλαμίτσας. Ο τεχνικός των “κιτρινόμαυρων”, Δημήτρης Πρίφτης, σημείωσε πως ήταν ένα χρήσιμο φιλικό και εξέφρασε την ικανοποίηση του για την απόδοση των παικτών του αλλά τόνισε πως ακόμα χρειάζεται σκληρή δουλειά:

“Ήταν ένα πολύ δυνατό και πολύ χρήσιμο φιλικό. Η Καβάλα έχει πολύ έμπειρο ρόστερ και παίζει με πολλή ενέργεια και πολλές επαφές. Πιστεύω ότι ήταν το κατάλληλο φιλικό για να μας ετοιμάσει για τα ματς του Κυπέλλου, όσον αφορά στο τι θα συναντήσουμε σ’ αυτά.

Είχαμε καλά διαστήματα, αλλά και άσχημα. Το συμπέρασμά μου είναι ότι χρειαζόμαστε πάρα πολλή δουλειά, σ’ αυτό το φιλικό αυτό φάνηκε ακόμη περισσότερο. Πιστεύω με υπομονή και με χαμηλούς τόνους, χωρίς πολλά λόγια, πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε καθημερινά, κοιτώντας την αμέσως επόμενη μέρα”.

Εν συνεχεία, αναφέρθηκε στο “Nick Galis Cup” και τις δυνατές συγκρούσεις που περιμένουν τον Άρη εκεί με τον Έλληνα τεχνικό να υπογραμμίζει πως η ομάδα του θα κερδίσει πολλές εμπειρίες:

“Η χρησιμότητα αυτού του τουρνουά πέρα από την προετοιμασία της ομάδας θα έλεγα ότι έχει και μία διαφορετική έννοια για το σύλλογο καθώς τιμά μια πολύ μεγάλη προσωπικότητα και έναν άνθρωπο που έχει εμπνεύσει γενικότερα το ελληνικό μπάσκετ και τον αθλητισμό.

Δε θα έλεγα ότι είναι φιλικά της δυναμικότητάς μας. Από αυτά τα παιχνίδια θα έχουμε να κερδίσουμε πολλά σε εμπειρίες και σε εικόνες. Ανυπομονούμε να βρεθούμε στο γήπεδο και κοντά στον κόσμο μας, προκειμένου να τον ζήσουμε για πρώτη φορά από κοντά φέτος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…