Κεντρική Διεθνή Παγκόσμιο “Υπερήφανος…”

“Υπερήφανος…”

kazlauskas panigirismoi pagkosmio

kazlauskas-panigirismoi-pagkosmio

Η Λιθουανία κατάφερε να προκριθεί στην ημιτελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου και περιμένει το νικητή του αγώνα των ΗΠΑ με τη Σλοβενία ωστόσο ο Γιόνας Καζλάουσκας άφησε στην άκρη το επόμενο ματς προκειμένου να εκφράσει την περηφάνιά του για τους παίκτες της “Λιέτουβα“.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Λιθουανίας τόνισε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Τουρκία: “Μπορείς να πεις ότι έχουμε πολλούς και καλούς σουτέρ στην ομάδα και εγώ είμαι ένας από αυτούς”, ανέφερε αρχικά αστιευόμενος και συνέχισε: “Απόψε οι παίκτες μου ήταν συγκεντρωμένοι, βρήκαν ελεύθερα σουτ και έκαναν πολύ καλή δουλειά”.

Για τον τρόπο αντιμετώπισης της Τουρκίας, ο Γιόνας Καζλάουσκας επισήμανε: “Τους είχα πει να εστιάσουν τη συγκέντρωσή τους σε τρία πράγματα. Αρχικά, έπρεπε να σταματήσουμε τον Πρέλντζιτς ο οποίος είναι ένας εξαιρετικός παίκτης που κάνει πολλές δουλειές στο παρκέ”.

“Δεύτερον, χρειαζόταν να παίξουμε καλή άμυνα στο πικ εν ρολ, όπου σε άλλα παιχνίδια είχαμε κάποια προβλήματα. Τρίτον, επιβαλλόταν να μην χάσουμε τα ριμπάουντ. Νομίζω ότι τα τρία αυτά πράγματα ήταν σημαντικά και είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου”.

Για τη συνέχεια του τουρνουά, ο έμπειρος κόουτς συμπλήρωσε: “Οι ΗΠΑ (σ.σ. πιθανότερος αντίπαλος στα ημιτελικά) είναι μία από τις δύο καλύτερες ομάδες του τουρνουά και είναι το φαβορί. Αλλά κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Εμείς είμαστε μία νέα ομάδα με ταλαντούχους παίκτες. Μπορεί να χάσαμε τον Καλνιέτις, η απουσία του οποίου δημιουργεί μεγάλο κενό αλλά είμαι ευχαριστημένος από τον τρόπο που παίζει η ομάδα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Παγκόσμιο

Δειτε επισης

Νέντοβιτς: «Δεν μετανιώνω που δεν πήγα στο Mundobasket»

Στην Εθνική Σερβίας αναφέρθηκε ο Νεμάνια Νέντοβιτς. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς σε δηλώσεις που πα…