Κεντρική Διεθνή Παγκόσμιο “Το τουρνουά τώρα αρχίζει”

“Το τουρνουά τώρα αρχίζει”

kaimakoglou profil pagkosmio

kaimakoglou-profil-pagkosmio

Η Ελλάδα ξεκίνησε την προετοιμασία της για τον αγώνα με τη Σερβία την προσεχή Κυριακή (7/9) και σημερινή μέρα κύλισε ήρεμα με ένα ρεπό και μία πιο χαλαρή προπόνηση. Ο Φώτης Κατσικάρης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες ενώ το κλίμα στην ομάδα είναι άριστο.

Ο Κώστας Καϊμακόγλου μίλησαν για το επερχόμενο παιχνίδι με τους Σέρβους αλλά και για τη μέχρι στιγμής πορεία της “επίσημης αγαπημένης” στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας.

Αρχικά, ο Κώστας Καϊμακόγλου αναφέρθηκε στη διαφορετικότητα της σημερινής μέρας σε σχέση με τις προηγούμενες: “Σήμερα είναι πιο πολύ πιστεύω μια μέρα που θέλουμε να αποφορτιστούμε στο σώμα και στο μυαλό. Γιατί όταν έχεις ένα τουρνουά με συνεχόμενα παιχνίδια το σώμα προσαρμόζεται και είναι έτοιμο, όσο δύσκολο κι αν είναι, αλλά το μυαλό είναι σημαντικό να είναι χαλαρό. Αύριο θα δούμε και τη Σερβία πιο αναλυτικά στο βίντεο και θα είμαστε έτοιμοι”.

Για το μπάσκετ που αποδίδει έως τώρα η Εθνική μας ομάδα, ο έμπειρος φόργουορντ επισήμανε: “Για το πως παίζουμε και αν παίζουμε καλά, είναι περισσότερο για αυτούς που βλέπουν απ’ έξω. Εμείς και προσωπικά εγώ, χαιρόμαστε αυτό που κάνουμε. Μας έχει ευλογήσει ο θεός να παίζουμε μπάσκετ, να κάνουμε το χόμπι μας επάγγελμα και πρέπει να το ευχαριστιόμαστε. Αυτή τη στιγμή αυτό κάνουμε και αυτό βγαίνει προς τα έξω”.

“Θεωρώ ότι δεν έχει σημασία τι έγινε στον πρώτο γύρο. Αν μας το έλεγαν πριν αρχίζει η διοργάνωση ότι θα ερχόμασταν εδώ με ένα 5-0 θα πανηγυρίζαμε, θα νομίζαμε ότι πάμε για χρυσό μετάλλιο. Απλά όπως λένε “ότι γίνεται στο Βέγκας, μένει στο Βέγκας“. Το ίδιο πρέπει να γίνει κι εδώ. Ότι έγινε στη Σεβίλλη θα μείνει στη Σεβίλλη. Το πραγματικό τουρνουά ξεκινάει τώρα”.

Για το ματς με τη Σερβία ο Καϊμακόγλου ανέφερε: “Θεωρώ ότι οι προπονητές μας, στους οποίους αξίζουν τα εύσημα προετοιμάζουν τα πάντα πολύ καλά, όπως και τα παιδιά που κάνουν το σκάουτινγκ. Κάνουν όλοι πολύ καλή δουλειά. Αύριο θα έχουμε αναλυτικότερα το πλάνο που θα εκτελέσουμε. Θα δούμε όμως πιο πολύ και την ομάδα μας, να βελτιώσουμε τα κενά διαστήματα, μπαίνοντας δυνατά από το πρώτο λεπτό. Και το στοιχείο που θα μας οδηγήσει θα πρέπει να είναι η άμυνα“.

“Όσο για το φιλικό, δεν είναι και τόσο μεγάλο το μέτρο σύγκρισης. Είχαμε και οι δύο απουσίες. Ήταν πολύ νωρίς γενικά. Τα πόδια ήταν πολύ πιασμένα. Τους Σέρβους τους ξέρουμε πάνω κάτω. Έχουν παίκτες μεγάλη κλάσης, που παίζουν σε μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους ή και στο ΝΒΑ. Πρωταγωνιστούν σε μεγάλες διοργανώσεις σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο. Τρέφουμε μεγάλο σεβασμό για την ομάδα αυτή. Το 5-0 δεν λέει τίποτα πια… Από εδώ και πέρα να τα δώσουμε όλα και να πάρουμε τη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Παγκόσμιο

Δειτε επισης

Νέντοβιτς: «Δεν μετανιώνω που δεν πήγα στο Mundobasket»

Στην Εθνική Σερβίας αναφέρθηκε ο Νεμάνια Νέντοβιτς. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς σε δηλώσεις που πα…