Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels Το αντίο Τσάμη στον Στάνκοβιτς

Το αντίο Τσάμη στον Στάνκοβιτς

tsamis

tsamis

Πριν από μερικές ημέρες “έφυγε” από τη ζωή, μόλις στα 43 του χρόνια ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς. Αγαπημένος προπονητής κυρίως στην Αχαία, μέλος του τεχνικού επιτελείου της Ολυμπιάδας της Α1 και κουμπάρος του Αγγέλου Τσάμη.

Το γεγονός σκόρπισε ανείπωτο πόνο στον χώρο του μπάσκετ. Ο άσσος του Κολοσσού Ρόδου με προσωπικό του μήνυμα στο Facebook απέστειλε τον δικό του άκρως συγκινητικό τελευταίο “χαιρετισμό”.

Ο Άγγελος έγραψε:
“Από το 2006 όταν παίξαμε στην Α1 μαζί! Ήσουν δίπλα μου από πιο νωρίς από τότε που το κεφάλι μου ήταν γεμάτο μαλλιά ρε κουμπάρε και το μόνο που ήξερα ήταν να κάνω όνειρα να φτάσω ψηλά!

Ήσουν δίπλα μου και δικαιολογούσες τον Βουρνά που μου την έλεγε συνέχεια γιατί έλεγες ότι για να με βρίζει ενδιαφέρεται! Αργότερα κατάλαβα πόσο δίκιο είχες εσύ και εκείνος (coach). Και να εγώ εδώ κάνω μια καριέρα που ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα και εσύ δεν είσαι δίπλα μου ή μήπως είσαι;

Πάντα θα ‘σαι τελικά μέσα από τους τσακωμούς μας για το μπάσκετ, μέσα από τις διαφωνίες μας ακόμα και για το πόσο πληθυσμό έχει ο Πύργος (χαχα)!

Τόσα να θυμάμαι…

Τόσα για να χαμογελάω

Τόσα όσα πέρασες εσύ πολλοί λίγοι άνθρωποι κουμπάρε μου!

Σέρβος ή μήπως ΄Ελληνας;

Δεν με ενδιαφέρει, αγαπούσες την Αχαγιά σαν να είχες γεννηθεί εκεί… αγαπούσες εμάς σαν να μην είχες οικογένεια δικιά σου!

Πολλά θέλω να γράψω, πολλά θέλω να πω αλλά είμαι σε σύγχυση…

Δεν έχουν σειρά αυτά που γράφω γιατί είναι τόσα πολλά αυτά που μου έρχονται…

Να μας προσεχείς από κει που είσαι…

Μόνο αυτό!!! Dejan Stankovic”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Προμηθέας Πάτρας – Κολοσσός Ρόδου 96-73

Ο Προμηθέας πήρε το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου Νικηφόρα συνέχισε τις υποχ…