Κεντρική Διεθνή Το “αντίο” του Ντράγκιτς

Το “αντίο” του Ντράγκιτς

zoran dragic malaga bayern

zoran-dragic-malaga-bayern

Από τη νέα σεζόν η οικογένεια Ντράγκιτς θα απαριθμεί δύο μέλη της στο NBA και μάλιστα στην ίδια ομάδα αφού η Μάλαγα ανακοίνωσε την αποχώρηση του Ζόραν Ντράγκιτς με προορισμό το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη και τους Φοίνιξ Σανς όπου θα αγωνίζεται στο πλάι του αδελφού του, Γκόραν.

Το σίριαλ με την επόμενη ομάδα του Ζόραν Ντράγκιτς φαίνεται πως φτάνει στο τέλος του με μεγάλους κερδισμένους τους Σανς. Στο χθεσινό κείμενο με τίτλο “Ολοταχώς για Ντράγκιτς” γράψαμε για την απόφαση του Φοίνιξ να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας τον Σλοβένο γκαρντ.

Η συμφωνία με τον παίκτη ολοκληρώθηκε και σήμερα η Μάλαγα επισημοποίησε το “διαζύγιο” με τον διεθνή άσο. Η ισπανική ομάδα δεν ήθελε να σταθεί εμπόδιο στην επιθυμία του παίκτη και παράλληλα τού ευχήθηκε καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του. Το μόνο που απομένει πλέον είναι να ανακοινωθεί η μεταγραφή από τους Φοίνιξ Σανς.

Ο 25χρονος γκαρντ φόρεσε τη φανέλα της Μάλαγα το 2012 και μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια κατάφερε να βελτιώσει το παιχνίδι του, να αναδειχθεί μέσω της συμμετοχής στη Liga Endesa και στην Ευρωλίγκα και να πραγματοποιήσει το “άλμα” προς το NBA, εκεί όπου θα συναντήσει τον αδελφό του.

Ο Ντράγκιτς τόνισε για το “αντίο” του: “Εκπλήρωσα ένα από τα όνειρά μου και συμφώνησα με τους Φοίνιξ Σανς. Πιστεύω ότι κάνω το βήμα παραπάνω στην καριέρα μου. Είμαι αρκετά αισιόδοξος και θα δώσω τα πάντα προκειμένου να πετύχω στο NBA“, ανέφερε αρχικά ο Ζόραν Ντράγκιτς και συνέχισε:

“Το να παίξω μαζί με τον αδελφό μου, κάτι που συμβαίνει μόνο στην Εθνική Σλοβενίας, αποτελεί μία πρόκληση για την οποία ανυπομονώ. Στο NBA θα συναντήσω ένα διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού. Παράλληλα το γεγονός ότι θα είμαι μαζί με τον αδελφό μου θα προσθέτει σε μένα μία έξτρα πίεση, καθώς όλοι θα περιμένουν πολλά από μένα και θα πρέπει να τους ικανοποιήσω”.

Κλείνοντας, ο διεθνής γκαρντ επεφύλασσε και το δικό του “ευχαριστώ” προς τη Μάλαγα: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Μάλαγα γιατί μου έδωσαν την ευκαιρία να παίξω και να δείξω την αξία μου στο υψηλότερο επίπεδο και στην Ευρωλίγκα. Είχαμε πάντα πολύ καλές σχέσεις, με καταλάβαιναν αρκετές φορές και με άφησαν να πραγματοποιήσω το όνειρό μου και να παίξω στο NBA“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…