Κεντρική Basket League Άρης “Τιμή μας η συμμετοχή”

“Τιμή μας η συμμετοχή”

itoudis cska new

itoudis-cska-new

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα είναι μια εκ των τεσσάρων ομάδων (Άρης, Παναθηναϊκός, Μπάνβιτ οι υπόλοιπες) που θα συμμετάσχουν στο “Nick Galis Cup“, το οποίο θα διεξαχθεί στο “Nick Galis Hall” το διήμερο 20-21 Σεπτεμβρίου. Ο τεχνικός της ρώσικης “αρκούδας”, Δημήτρης Ιτούδης, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης, υπογράμμισε πως αποτελεί τιμή για την ομάδα του η συμμετοχή στο τουρνουά, επεσήμανε πως θα αποτελέσει δυνατό τεστ και σημείωσε πως αποτελεί τιμή η θέση του προπονητή στη ΤΣΣΚΑ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Όταν δεχτήκαμε πρόταση από τον Άρη, και ως ΤΣΣΚΑ και εγώ ως κόουτς, δεχτήκαμε άμεσα. Είναι τιμή και για την ομάδα και για μένα να συμμετάσχουμε στο “Nick Galis Cup”. Όλοι γνωρίζουμε τι έχει προσφέρει ο Νίκος Γκάλης στον αθλητισμό και το μπάσκετ και ως ΤΣΣΚΑ θέλαμε να συμμετάσχουμε σ’ αυτό το τουρνουά. Ένα τουρνουά με ομάδες υψηλού επιπέδου. Ο Νίκος Γκάλης ήταν ένας από τους παίκτες που έκαναν την επανάσταση στο ελληνικό μπάσκετ και του χρωστάμε πολλά”.

Για την ανταπόκριση του κόσμου: “Το τουρνουά το οποίο φέρει το όνομα του Νίκου Γκάλη είναι από μόνο του μία μεγάλη τιμή και για τον ίδιο και για την ομάδα, δε χρειάζεται να πούμε περισσότερα για τη σημασία του. Πιστεύω ότι ο κόσμος της Θεσσαλονίκης θα αγκαλιάσει αυτά τα ματς και θα δώσει μαζικά το “παρών”.

Για την εικόνα της ομάδας του: “Θα λείπουν κάποιοι βασικοί παίκτες μας όπως ο Τεόντοσιτς και ο ΝτεΚολό, ενώ θα δούμε και την κατάσταση του Κριάπα.. Αυτά τα ματς γίνονται για να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες και να δούμε τα πρώτα αποτελέσματα της δουλειάς που ξεκίνησε στις 22 Αυγούστου”.

Για την πρόσληψη του από τη ρώσικη ομάδα: “Αποτελεί τιμή η συνεργασία με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Γνωρίζουμε τις ευθύνες που υπάρχουν και αντιλαμβανόμαστε τις υποχρεώσεις μας. Υπάρχει μεγάλη ανυπομονησία και όρεξη για να ανταπεξέλθουμε με συνέπεια σ’ αυτές”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…