Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Τιμές και σεβασμός”

“Τιμές και σεβασμός”

giannakopoulos dim kontini1

giannakopoulos-dim-kontini1

Τον σεβασμό που αισθάνεται για τον Νίκο Γκάλη, με αφορμή την έναρξη του “Nick Galis Cup“, εξέφρασε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Παναθηναϊκού ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο “ισχυρός άνδρας” του “τριφυλλιού” μίλησε για τον Θεό και τα όσα προσέφερε στο ελληνικό μπάσκετ, ευχόμενος αυτό το τουρνουά να γίνει θεσμός τα επόμενα χρόνια.

“Δεν υπάρχει άνθρωπος που αγαπά τον αθλητισμό και δεν γνωρίζει τι σημαίνει ο Νίκος Γκάλης. Χάρη σ’ εκείνον χιλιάδες ανθρώπων ασχολήθηκαν με το μπάσκετ ενώ κατέκτησε δικαίως την αναγνώριση και τον σεβασμό φίλων κι αντιπάλων. Στον Νίκο Γκάλη αξίζουν μόνο τιμές και σεβασμός και από την πλευρά μας δίνουμε τα συγχαρητήριά μας στην ΚΑΕ Άρης για την εξαιρετική πρωτοβουλία της να διοργανώσει αυτό το τουρνουά το οποίο ευχόμαστε να γίνει θεσμός.

Ως Παναθηναϊκός δεν θα μπορούσαμε παρά να είμαστε παρόντες και ως ελάχιστο δείγμα σεβασμού κι αναγνώρισης να τιμήσουμε τον Νίκο Γκάλη για την ανεκτίμητη προσφορά του στο άθλημα που αγαπάμε αλλά και στον Ελληνικό αθλητισμό γενικότερα”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος αναγκάστηκε να αναβάλει το ταξίδι του στη Θεσσαλονίκη λόγω έκτακτων επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Διέρρηξαν το σπίτι του Βιλντόζα

Οι κλέφτες έδρασαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Θύμα δι…