Κεντρική Basket League Άρης Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων

Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων

nick galis cup

nick galis cup

Το πρώτο διεθνές τουρνουά Nick Galis Cup ανοίγει απόψε τις πύλες του με τις αναμετρήσεις Άρης – Μπάνβιτ (18:45, ΝΕΡΙΤ) και Παναθηναϊκός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας (21:00, ΝΕΡΙΤ), με την ΚΑΕ Άρης να ενημερώνει τον κόσμο της Θεσσαλονίκης για τη διάθεση των εισιτηρίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Η ώρα για το ραντεβού αστέρων έφτασε. Η αυλαία του “Nick Galis Cup” ανοίγει σήμερα Σάββατο (20/9) στο «Nick Galis Hall», με τους ημιτελικούς ΑΡΗ – Μπάνβιτ (6.45μ.μ.) και Παναθηναϊκού – ΤΣΣΚΑ Μόσχας (9μ.μ.).

Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ενημερώνει ότι από τις 12:00 θα λειτουργούν τα εκδοτήρια του γηπέδου, ώστε να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους όσοι δεν το έχουν κάνει ως τώρα. Παράλληλα, από τις 12:00 οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια διαρκείας, από τα γραφεία της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. (Γρ. Λαμπράκη 2, Παλαί ντε Σπορ, 1ος όροφος, τηλ. 2310 265 600).

Την Κυριακή (21/9), αντίστοιχα, τα εκδοτήρια θα ανοίξουν στις 3μ.μ. για τα εισιτήρια του «Nick Galis Cup» και από την ίδια ώρα θα διατίθενται και εισιτήρια διαρκείας στα γραφεία της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε.

Καλό θα είναι σήμερα (20/9) ο κόσμος να προσέλθει νωρίς στο γήπεδο, ώστε να μη σχηματιστούν «ουρές» στις εισόδους και να μπορέσει να απολαύσει άνετα τους δύο ημιτελικούς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…