Κεντρική Διεθνή Παγκόσμιο “Συγχαρητήρια στην Ελλάδα”

“Συγχαρητήρια στην Ελλάδα”

lamas greece pagkosmio

lamas-greece-pagkosmio

Η Αργεντινή γνώρισε τη δεύτερη ήττα της στο Παγκόσμιο Κύπελλο και ο Χούλιο Λάμας παραδέχτηκε το δίκαιο της επικράτησης της Ελλάδας ενώ παράλληλα στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι η ομάδα του ήταν ανταγωνιστική σε όλη τη διάρκεια της πρώτης φάσης:

“Συγχαρητήρια στην Ελλάδα. Άξιζε να κερδίσει και να είναι πρώτη στον όμιλο. Στο πρώτο δεκάλεπτο δεν ήμασταν καλοί, ειδικά στην άμυνα. Πιστεύω πως αυτό το δεκάλεπτο επηρέασε σε μεγάλο βαθμό την έκβαση του αγώνα. Οι νέοι παίκτες μπορούν να δώσουν ενέργεια. Τα παιδιά που μπήκαν έκαναν πολύ καλή δουλειά. Όταν η Ελλάδα νόμιζε πως είχε βρει έναν τρόπο για να διασπά την άμυνά μας, εμείς αλλάξαμε σχήμα και τους δυσκολέψαμε”, τόνισε αρχικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός των “γκαούτσος” και κατέληξε:

“Φτάσαμε κοντά στην ανατροπή, αλλά δυστυχώς δεν την πετύχαμε. Η ελληνική ομάδα αντέδρασε σωστά. Είμαστε χαρούμενοι που παίξαμε τόσο καλά απέναντι σε έναν τόσο μεγάλο αντίπαλο. Είμαι ικανοποιημένος που ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί στον όμιλο, σε όλα τα παιχνίδια. Η άμυνα είναι κάτι στο οποίο θέλουμε βελτίωση. Στην επίθεση πήγαμε καλά, αλλά πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης”.

Από την πλευρά των παικτών ο Μάρκο Ντελία επισήμανε: “Στο πρώτο δεκάλεπτο είχαμε κενά διαστήματα. Η ελληνική ομάδα κυκλοφόρησε καλά την μπάλα και χτύπησε στις αδυναμίες μας. Αξίζουν συγχαρητήρια στην Ελλάδα, δίκαια κέρδισε και ήταν πρώτη στον όμιλο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Παγκόσμιο

Δειτε επισης

Νέντοβιτς: «Δεν μετανιώνω που δεν πήγα στο Mundobasket»

Στην Εθνική Σερβίας αναφέρθηκε ο Νεμάνια Νέντοβιτς. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς σε δηλώσεις που πα…