Κεντρική Basket League Άρης “Να βελτιωθούμε περισσότερο”

“Να βελτιωθούμε περισσότερο”

priftis filiko aris

ÁÑÇÓ- ÌÐÁÍÂÉÔ ( NICK GALIS CUP )

Ο Άρης επικράτησε της Μπάνβιτ στην πρεμιέρα του “Nick Galis Cup” και μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Δημήτρης Πρίφτης στάθηκε στις δηλώσεις του στη δουλειά που γίνεται στην ομάδα αλλά και την βελτίωση που θα υπάρξει:

“Στόχος μας είναι να τρέξουμε στο ανοιχτό γήπεδο αν και κάποιες φορές αγγίξαμε την υπερβολή πάνω σε αυτό το κομμάτι. Θα προσπαθήσω να αξιοποιήσω όλους τους παίκτες μου. Συνεχίζουμε, ώστε να βελτιωθούμε περισσότερο και πρέπει παιχνίδι με το παιχνίδι να γνωρίζουμε ποιοι είμαστε”, τόνισε αρχικά ο τεχνικός του Άρη και συνέχισε:

“Υπήρχε μία κούραση από πλευράς Μπάνβιτ αν και αυτό δεν μειώνει αυτό τη προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες μου. Ως θετικά στοιχεία κρατάω το καλό πνεύμα τόσο στον πάγκο όσο και εντός του παρκέ. Από εκεί και πέρα υπάρχουν αρκετά στοιχεία πάνω στα οποία θα δουλέψουμε για να τα βελτιώσουμε”.

Όσον αφορά στην παρουσία του κόσμου, ο Δημήτρης Πρίφτης επισήμανε: “Ο κόσμος σίγουρα δεν ανταποκρίθηκε σε μία εκδήλωση που είναι αφιερωμένη προς τιμήν του Νίκου Γκάλη. Τους περιμένουμε στα επόμενα παιχνίδια και τους θέλουμε στο πλευρό μας στη συνέχεια”.

Από την πλευρά του ο Νίκος Γκίκας υπογράμμισε: “Αρχικά να ευχηθώ καλή τύχη και καλή χρονιά στην ομάδα γιατί ήταν η πρώτη δυνατή αναμέτρηση στην έδρα μας. Και ένα μπράβο στην ΚΑΕ Άρης για τη διεξαγωγή του τουρνουά. Βγάλαμε πολλή ενέργεια, αν και πρέπει να πούμε ότι η Μπάνβιτ ήταν κουρασμένη από το φιλικό με την ΤΣΣΚΑ. Βγάλαμε μία συνοχή και πήραμε αρκετά εύκολα τη νίκη απέναντι σε ένα ισχυρό αντίπαλο”, ενώ αναφερόμενος στον κόσμο σχολίασε:

“Σίγουρα για τα δεδομένα του Νίκου Γκάλη δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή παρουσία. Υπάρχουν παράγοντες όπως η οικονομική κρίση που απέτρεψαν τον κόσμο από το να δώσει δυναμικότερο “παρών”. Η μεγάλη έκπληξη ωστόσο είναι ότι κερδίσαμε πολύ εύκολα μία αναμέτρηση απέναντι σε μία ομάδα θεωρητικά και πρακτικά πιο έτοιμη και καλύτερη από εμάς”.

“Συγχαρητήρια στον Άρη”

Από την άλλη, ο προπονητής της Μπάνβιτ, Ζόραν Λούκιτς υποστήριξε στις δηλώσεις του: “Συγχαρητήρια στον ΑΡΗ, ο οποίος έδειξε πολύ καλή συμπεριφορά κατά τη διάρκεια του αγώνα. Η κούραση δεν αποτελεί δικαιολογία σε καμία περίπτωση για μας. Βγάλαμε κάποια καλά συμπεράσματα και αυτό είναι το θετικό απ’ αυτόν τον αγώνα. Η περσινή πορεία της Μπάνβιτ δεν αποτελεί κάποια πρόκληση για μένα. Σίγουρα πέρυσι η ομάδα τα πήγε πολύ καλά στην κανονική περίοδο αλλά είχε κάποια προβλήματα στη συνέχεια. Το θέμα είναι να βαδίσουμε στον ίδιο δρόμο και φέτος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…