Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Στο μυαλό μας η νίκη”

“Στο μυαλό μας η νίκη”

koumpouras kalampokis rethymno

koumpouras-kalampokis-rethymno

Το Ρέθυμνο, μετά την επικράτηση επί του Πανελευσινιακού, στρέφει την προσοχή του στην ΑΕΚ, την οποία θα αντιμετωπίσει την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου στο ΔΑΚ Γλυφάδας για τη 2η αγωνιστική της Β’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο βοηθός του Θανάση Σκουρτόπουλου, Χάρης Κουλουριώτης, σημείωσε πως ακόμα είναι περίοδος προετοιμασίας αλλά ξεκαθάρισε πως η κρητική ομάδα στοχεύει στη νίκη ενώ στάθηκε και στην ποιότητα της Ένωσης:

“Είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας. Τα ματς αυτά ούτως ή άλλως είναι νωρίς για αυτή την περίοδο και τα θεωρώ ως καλά τεστ ενόψει της συνέχειας. Πάντα στο μυαλό μας είναι η νίκη. Η ΑΕΚ είναι διψασμένη για επιτυχίες μετά την επάνοδο της στην πρώτη κατηγορία. Δείχνει ότι είναι ομάδα με όρεξη. Έχει γεμίσει το ρόστερ της με καλές μεταγραφές.

Από την μεριά μας, όπως θα είδατε εναντίον του Πανελευσινιακού, κάνουμε μεγάλη προσπάθεια στην άμυνα και η ομάδα δείχνει να έχει αρκετό ταλέντο αλλά ακόμα είμαστε στο στάδιο της προετοιμασίας. Κοιτάζουμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά και το σίγουρο είναι πως θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο“.

Ο Φάνης Κουμπούρας, από την πλευρά του, υπογράμμισε: “Στόχος μας είναι η νίκη. Θέλουμε να συνεχίσουμε στη διοργάνωση γιατί το Κύπελλο είναι μία καλή ευκαιρία για διάκριση. Θα ήταν καλό για μας να παίξουμε και άλλα παιχνίδια. Η ΑΕΚ είναι μία καινούρια ομάδα και σίγουρα θα βασιστεί στην ενέργεια που βγάζει. Παίζουμε εκτός έδρας και ο κόσμος της θα την βοηθήσει αρκετά για να πάρουν τη νίκη και για αυτό το λόγο πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι μέσα στο γήπεδο, ώστε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…