Κεντρική Ελευσίνα “Σταχυοφόρος” ο Ρόμπινσον

“Σταχυοφόρος” ο Ρόμπινσον

robinson frank

robinson-frank

Μία σημαντική μεταγραφή κατάφερε να ολοκληρώσει ο Πανελευσινιακός, ο οποίος ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Φρανκ Ρόμπινσον.

Ο 30χρονος Αμερικανός άσος μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της περιφέρειας και μεγάλο του πλεονέκτημα είναι η πλούσια ευρωπαϊκή εμπειρία που κουβαλάει στις πλάτες του. Έχει αγωνιστεί με τα χρώματα της Ολύμπια Λουμπλιάνας, της Μπουντιβέλνικ και της Πρόκομ, ενώ την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε στo Eurocup με τη φανέλα της Νίλαν Μπίσονς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Η ΚΑΕ Πανελευσινιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Φρανκ Ρόμπινσον (Frank Robinson), παίκτη με ευρωπαϊκή εμπειρία που παίζει με ευχέρεια είτε ως guard είτε στις θέσεις «3» και «4».

Ο Ρόμπινσον είναι 30 ετών και έχει 1,93 μ. ύψος και 90 kg βάρος. Έχει αγωνιστεί στην Ευρώπη με τα χρώματα της Ολύμπια Λουμπλιάνας, της Μπουντιβέλνικ και της Πρόκομ. Έχει επίσης αγωνισθεί και στο κολλεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ. Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στην Νίλαν Μπίσονς της Φιλανδίας και είχε ξεχωρίσει στα παιχνίδια με τον Πανιώνιο για το Eurocup.

O Ρόμπινσον είναι ένας παίκτης που θα βοηθήσει σημαντικά στη νέα σεζόν με την εμπειρία του και τις αγωνιστικές του ικανότητες”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ελευσίνα

Δειτε επισης

Νίκος Κούτουλας: Σε μια ακόμη μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Πανελευσινιακός Α.Ο.

Με σταθερά βήματα συνεχίζει ο Πανελευσινιακός να δημιουργεί το ρόστερ του εν όψει της νέας…