Κεντρική Basket League Άρης “Σοβαροί και συγκεντρωμένοι”

“Σοβαροί και συγκεντρωμένοι”

priftis pagkos psichiko

priftis-pagkos-psichiko

Ο Άρης ήταν επιβλητικός και πήρε ευρεία νίκη απέναντι στο Ψυχικό, παίρνοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Δημήτρης Πρίφτης, επεσήμανε το γεγονός πως οι παίκτες του αντιμετώπισαν την αναμέτρηση με σοβαρότητα αλλά τόνισε πως υπάρχουν πολλά κομμάτια που χρήζουν βελτίωσης:

“Το Ψυχικό είναι μία σοβαρή ομάδα. Χρειάστηκε να έχουμε αρκετή υπομονή για να φτάσουμε στη νίκη. Πιστεύω ότι αντιμετωπίσαμε την αναμέτρηση με σοβαρότητα και καλή συγκέντρωση. Σε ό,τι αφορά τη βελτίωσή μας, έχουμε ακόμα πολύ δρόμο να διανύσουμε. Χρειαζόμαστε πολλή δουλειά σε συγκεκριμένα κομμάτια του παιχνιδιού. Αυτό είναι λογικό και χρειάζεται χρόνο”.

Όσον αφορά το στοιχείο που έκρινε την εύκολη νίκη, σημείωσε: “Το κλειδί για τη νίκη ήταν η καλή αμυντική λειτουργία στο τρίτο δεκάλεπτο. Επίσης διατηρήσαμε την ενέργειά μας σε υψηλό επίπεδο και δε δώσαμε πολλά περιθώρια στον αντίπαλο. Σε μεμονωμένες στιγμές ολιγωρήσαμε και δώσαμε δυνατότητα για τρίποντο στους παίκτες του Ψυχικού, αλλά την κρίσιμη στιγμή ήμασταν σοβαροί“.

Τέλος, σχετικά με τη συνέχεια στο Κύπελλο, υπογράμμισε:  “Συνεχίζουμε στο θεσμό του Κυπέλλου, είναι επιθυμία μας να προχωρήσουμε όσο πιο πολύ μπορούμε, όμως έχουμε ως κύριο στόχο την παρουσία μας στο πρωτάθλημα”.

Ο, εκ των κορυφαίων του αγώνα, Νίκος Γκίκας υπογράμμισε: “Ήμασταν συγκεντρωμένοι, τρέξαμε και ήμασταν πολύ καλοί στην άμυνα. Από κει και πέρα το Ψυχικό κουράστηκε και εμείς καταφέραμε να κρατήσουμε τον ίδιο ρυθμό από την αρχή μέχρι το τέλος. Η συγκέντρωση παίζει τον πρώτο ρόλο και ήταν το κλειδί για τη νίκη μας”.

Για το επόμενο εμπόδιο στο θεσμό, συμπλήρωσε: “Θα παίξουμε στην έδρα μας το επόμενο ματς του Κυπέλλου και περιμένουμε τον κόσμο να μας ενισχύσει. Εμείς από την πλευρά μας θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, το 100% των δυνάμεών μας και με συγκέντρωση στο παιχνίδι μας, θα κυνηγήσουμε την πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…