Κεντρική Διεθνή “Σημαντική νίκη”

“Σημαντική νίκη”

plaza malaga

plaza_malaga

Μπορεί τα αποτελέσματα στα φιλικά παιχνίδια να μην έχουν ιδιαίτερη σημασία, ωστόσο, όπως αναφέρει ο Χοάν Πλάθα οι νίκες κόντρα σε ομάδες όπως η Εφές και ο Ολυμπιακός είναι πάντα σημαντικές.

Παράλληλα, ο τεχνικός της Μάλαγα αναφέρθηκε στην περίπτωση του Ντράγκιτς για τον οποίο ανέφερε ότι δεν υπάρχει οριστική κατάληξη, καλώντας τον να παραμείνει ώστε η ομάδα του να μπορέσει να κοντράρει οποιαδήποτε ομάδα στην Ευρώπη, όπως χαρακτηριστικά σχολίασε.

Αναλυτικά, δήλωσε: “Σίγουρα τα αποτελέσματα στα φιλικά προετοιμασίας δεν έχουν κάποια ουσία, αλλά το να κερδίζεις διαδοχικά ομάδες όπως η Αναντολού Εφές και ο Ολυμπιακός είναι σημαντικό. Κόντρα στον Ολυμπιακό δεν είχαμε σήμερα μεγάλο ροτέισιον και αυτό ίσως να μας κοστίσει στο αυριανό παιχνίδι”.

Όσο για τον Ντράγκιτς, ανέφερε: “Όταν ήρθα πέρσι στη Μάλαγα ο Ντράγκιτς αγωνιζόταν κατά μέσο όρο 11 λεπτά. Μαζί μας μεγάλωσε και δεν εξαρτάται από εμένα το μέλλον του. Περιμένω και εγώ να δω τι θα γίνει. Ήταν πάντως μεγάλη τιμή να συνεργαστώ μαζί του. Αν μείνει μαζί μας θα μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε ομάδα στην Ευρώπη, αν τον χάσουμε θα υποφέρουμε και θα κοιτάξουμε να τον αντικαταστήσουμε όσο καλύτερα γίνεται”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…