Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Σαρωτικό ξεκίνημα

Σαρωτικό ξεκίνημα

olimpiakos filiko olimpia

olimpiakos-filiko-olimpia

Με εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε ο Ολυμπιακός τα φιλικά τεστ επί ιταλικού εδάφους, καθώς στο πρώτο εκ των τριών που είναι προγραμματισμένα επικράτησε της Ολίμπια Λιουμπλιάνας με 78-41.

Οι “ερυθρόλευκοι” παρατάχθηκαν χωρίς τους Πρίντεζη, Λαφαγιέτ και Χριστοδούλου, με τους δύο πρώτους να μένουν εκτός καθώς μόλις σήμερα ενσωματώθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα.

Κορυφαίος για την ομάδα του Μπαρτζώκα ήταν ο Βασίλης Σπανούλης, ενώ εξαιρετική ήταν και η παρουσία του Ντάρντεν ο οποίος έδειξε πολύ καλά δείγματα γραφής στην πρώτη του εμφάνιση με τα “ερυθρόλευκα”.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει τα ηνία της αναμέτρησης από πολύ νωρίς, ξεφεύγοντας με 17-7 έπειτα από 4 λεπτά, εκμεταλλευόμενος τα… κέφια του Σπανούλη! Η Ολίμπια δεν κατάφερε να αντιδράσει σε κανένα σημείο και η διαφορά πήρε την ανιούσα, καθώς με τη λήξη του ημιχρόνου έφτασε τους 20 πόντους (44-24).

Η εικόνα της αναμέτρησης δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς ο Ολυμπιακός δεν έδειξε διατεθειμένος να κατεβάσει ταχύτητα και η Ολίμπια αδυνατούσε να αντιδράσει.

Η διαφορά παγιώθηκε κοντά στους 30 πόντους και λίγα λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης, ο Γιώργος Μπαρτζώκας έριξε στο ματς και τον Μουράτο, ο οποίος έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό.

Τα δεκάλεπτα: 24-11, 44-24, 65-37, 78-41
Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας):  Πέτγουεϊ 9 (1τριπ, 6ριμπ, 3ασ), Χάντερ 7 (6ριμπ), Ντάνστον 5 (4ριμπ), Σπανούλης 14 (4τριπ, 3ασ, 3ριμπ), Σλούκας 7  (2ασ, 2ριμπ), Μουράτος, Σίμονς 2 (1ριμπ), Λοτζέσκι 10 (2τριπ, 5ριμπ, 2ασ), Αγραβάνης 5 (1τριπ, 4ριμπ), Μάντζαρης 2 (1ασ), Καββαδάς 6 (2ριμπ), Κατσίβελης 4, Ντάρντεν 7 (3ριμπ, 3ασ).
Ολίμπια Λουμπλιάνας (Πίπαν): Μαρίνοβιτς 2, Χρόβατς, Σαλίν 9 (2), Ινόλοφ 7, Ρουπνιτς 6 (1), Μαρινέλι, Μαχκουβιτς, Κανάτσεβιτς 12 (1), Όμιτς 5.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…