Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών Ραδιοφωνική κάλυψη

Ραδιοφωνική κάλυψη

apollon team

apollon-team

Σε μία πρωτοποριακή κίνηση που μπορεί να του αποφέρει πολλαπλά κέρδη, προχώρησε ο Απόλλωνας Πάτρας. Συγκεκριμένα, μετά τη συμφωνία με την κεντρική διαχείριση της ΝOVA για την τηλεοπτική μετάδοση των αγώνων, κάλεσε όλους τους ενδιαφερόμενους ραδιοφωνικούς σταθμούς να καταθέσουν τις προσφορές τους για την κάλυψη των αγώνων. Έτσι, οι Πατρινοί θέλουν να επωφεληθούν τόσο οικονομικά, όσο και να προβληθεί ο Σύλλογος και η συνολική του προσπάθεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ο Σύλλογος μας στην προσπάθεια αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών του στο φίλαθλο κοινό του και μετά την εξασφάλιση των τηλεοπτικών μεταδόσεων των αγώνων του από την πλατφόρμα της NOVA,

ΚΑΛΕΙ

Τους ενδιαφερόμενους ραδιοφωνικούς σταθμούς να υποβάλλουν την προσφορά τους για την ραδιοφωνική κάλυψη των αγώνων του πρωταθλήματος της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 μέχρι τις 8/9/2014, ημέρα ΔΕΥΤΈΡΑ και ώρα 12:00 το μεσημέρι στην ηλεκτρονική διεύθυνση του συλλόγου (office@apollonpatras.gr).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής στον διαγωνισμό, από την γραμματεία του Συλλόγου, οδός Αριστοτέλους 11, Περιβόλα Πάτρας μέχρι και τις 5/9/2014, ημέρα Παρασκευή (ώρες γραφείου) ή να τους αναζητήσουν στο ΤΗΛΈΦΩΝΟ 2610.643712 ή στην ηλεκτρονική σελίδα του Συλλόγου (www.apollonpatras.gr).”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Απόλλων Πάτρας – Ολυμπιακός 63-93

Άνετο πέρασμα από την Πάτρα για τον Ολυμπιακό Χωρίς να πατήσει το πόδι στο γκάζι ο Ολυμπια…