Πρώτη ήττα

Olympiacos Malaga

Olympiacos-Malaga

Εμφανώς κουρασμένος από την προετοιμασία και τα συνεχόμενα παιχνίδια και ταξίδια εμφανίστηκε ο Ολυμπιακός, που γνώρισε την πρώτη του ήττα στα φιλικά τεστ από τη Μάλαγα με 82-69 και δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τον τελικό του Gloria Cup.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα κατάφερε να φανεί ανταγωνιστική μόνο στο πρώτο ημίχρονο, όταν οι Λοτζέσκι και Λαφαγιέτ την κρατούσαν όρθια, χάρη στην ευστοχία τους από τη γραμμή του τριπόντου κι ο Χάντερ προσέφερε σημαντικές βοήθειες σε άμυνα και επίθεση μέσα στο ζωγραφιστό.

Κάπως έτσι, ο Ολυμπιακός πήγε στο -4 (44-40) στα αποδυτήρια, αδυνατώντας να έχει κεφάλι στο σκορ, λόγω των αμυντικών αδρανειών που επέτρεψαν στη Μάλαγα να φτάνει εύκολα στο καλάθι και συγκεκριμένα στους Γκρέιντζερ και Κουζμίνσκας να γίνουν ιδιαίτερα απειλητικοί.

Το τρίτο δεκάλεπτο εξελίχθηκε σε παράσταση για ένα ρόλο και συγκεκριμένα για τον Γκριν, ο οποίος στο διάστημα αυτό σημείωσε 14 (!) πόντους, βάζοντας δύσκολα στην “ερυθρόλευκη” άμυνα. Παράλληλα, ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε προβλήματα και στο επιθετικό κομμάτι, γεγονός που τον έφερε πίσω στο σκορ με 66-54 στη λήξη της περιόδου.

Ελάχιστα άλλαξαν μέχρι το φινάλε που βρήκε τη Μάλαγα να φτάνει στη νίκη και να παίρνει την πρόκριση για τον τελικό του τουρνουά.

Τα δεκάλεπτα: 25-22, 40-44, 54-66, 69-82.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Πέτγουεϊ 4 (3ριμπ, 1κλεψ, 1κοψ), Χάντερ 12 (1ριμπ, 1κλεψ, 1κοψ), Ντάνστον 6 (5ριμπ, 1κοψ), Σπανούλης 10 (9ασ), Σλούκας 4 (4ριμπ, 3ασ), Σίμονς 4 (1ριμπ, 1κοψ), Πρίντεζης, Μάντζαρης (4ριμπ, 5ασ, 1κοψ), Κατσίβελης,  Λαφαγιέτ 11 (3τριπ, 2ριμπ, 3ασ), Λοτζέσκι 18 (4τριπ, 3ριμπ, 1κλεψ, 1ασ), Αγραβάνης.
ΜΑΛΑΓΑ (Πλάθα): Μάρκοβιτς 4, Βασιλειάδης 12 (2), Τόμας 2, Γκουιράνε, Καράχοτζιτς, Γκρέιντζερ 20 (4), Βάσκεθ 4, Κουζμίνσκας 16 (1), Γκριν 17 (5), Γκολούμποβιτς 7.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Υπήρξαν σημεία που μπορούσαμε να καθαρίσουμε»

Στις λάθος αποφάσεις που πήρε η ομάδα του, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Με τον Έλληνα …