Κεντρική Ασίστ Shadow Πήρε σειρά ο Παπαλουκάς

Πήρε σειρά ο Παπαλουκάς

papaloukas mouseio

papaloukas-mouseio-xanth

Ο πρώην αρχηγός της Εθνικής ομάδας, Θοδωρής Παπαλουκάς, επισκέφθηκε σήμερα το Μουσείο Μπάσκετ της ΧΑΝΘ. Ο 37χρονος βετεράνος αθλητής, ξεναγήθηκε σε όλους τους χώρους του Μουσείου, από τον Γιωργή Μπουσβάρο, τον Διευθυντή Αθλητισμού της ΧΑΝΘ, Γιώργο Πετρίδη και την υπεύθυνη ξεναγήσεων Μαντώ Τσάτσαρη.

Στη συνέχεια συνοδευόμενος από τον Τεχνικό Διευθυντή των τμημάτων μπάσκετ της ΧΑΝΘ Μιχάλη Γιαννουζάκο, επισκέφθηκε τους χώρους των γηπέδων, μίλησε σε παιδιά των τμημάτων υποδομής, απάντησε σε ερωτήσεις τους, υπέγραψε αυτόγραφα και βγήκε φωτογραφίες μαζί τους.

Ο Παπαλουκάς δεν παρέλειψε να κάνει δηλώσεις, τονίζοντας ότι πέρα από το Μουσείο και τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις, οι άνθρωποι της ομάδας είναι γνώστες του αθλήματος, γεγονός που βοηθά στην ανάπτυξη του μπάσκετ.

Αναλυτικά: “Μεγάλη μου χαρά να βρίσκομαι σε έναν τέτοιο χώρο που βλέπω πως αποτελεί μια κυψέλη του μπάσκετ. Οι εγκαταστάσεις της ΧΑΝΘ είναι εξαιρετικές, το ίδιο και το Μουσείο, το σπουδαιότερο όμως είναι πως υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι γνωρίζουν το αντικείμενο και βοηθούν στην ανάπτυξη του μπάσκετ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…