Κεντρική NBA NCAA Πέτυχε κι έγινε… πλούσιος

Πέτυχε κι έγινε… πλούσιος

craig neal

craig-neal

Η καλή δουλειά που έκανε ο Craig Neal στο New Mexico δεν άργησε να φανεί. Ήδη άλλωστε από την πρώτη του χρονιά ο έμπειρος τεχνικός έβαλε τη σφραγίδα του στους “Lobos” οδηγώντας τους σε ρεκόρ 27-7 και πρόκριση στη March Madness. Γι αυτό το λόγο η διοίκηση του κολεγίου αποφάσισε να τον ανταμείψει. Με το παραπάνω…

Όπως αναφέρει το ESPN, ο Craig Neal υπέγραψε νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές. Κι αν η πρόωρη επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών (μέχρι το 2020) είχε συμφωνηθεί από τον περασμένο Μάρτιο, το ποσό που έχει λαμβάνειν από τη νέα χρονιά οριστικοποιήθηκε αυτές τις ημέρες.

Έτσι, ο τεχνικός των “Lobos” θα βάζει στον τραπεζικό του λογαριασμό το ποσό των 5.7 εκατ. δολαρίων ετησίως για τα επόμενα έξι χρόνια.

Αυτό σημαίνει πολλά για μένα και το πρόγραμμα. Έλαβα απίστευτη στήριξη από τη διοίκηση, το κολέγιο και τους φιλάθλους στην πρώτη μου χρονιά ως πρώτος προπονητής στο New Mexico. Όλα αυτά επιβεβαίωσαν μέσα μου πως θέλω να περάσω την καριέρα μου εδώ“, ήταν τα λόγια του Craig Neal στην επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσαν οι “Lobos” για να γνωστοποιήσουν τα… ευχάριστα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

NCAA: Παίκτης κατέρρευσε στο παρκέ (vid)

Ο λόγος για τον Ίμο Εσιέν, ο οποίος στην αναμέτρηση μεταξύ του Old Dominion και του Georgi…