Κεντρική Basket League Άρης Ο Λούκιτς εξυμνεί τον Γκάλη

Ο Λούκιτς εξυμνεί τον Γκάλη

zoran lukic

zoran lukic

Ο Ζόραν Λούκιτς ανέλαβε τα “ηνία” της Μπάνβιτ το καλοκαίρι μετά τη μετακόμιση του Δημήτρη Ιτούδη στη Μόσχα για τα “μάτια” της ΤΣΣΚΑ. Ο 43χρονος τεχνικός μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη, εν όψει της συμμετοχής της τουρκικής ομάδας στο “Nick Galis Cup” και έπλεξε το εγκώμιο του Νίκου Γκάλη και την επιρροή του στο ευρωπαϊκό μπάσκετ ενώ τόνισε πως θα είναι χαρά για αυτόν και την ομάδα του να τον τιμήσει σε ένα γήπεδο γεμάτο κόσμο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Η Εθνική Ελλάδας της δεκαετίας του ’80 και του ’90, ήταν η μεγάλη αντίπαλος της Εθνικής Γιουγκοσλαβίας. Έτσι, όλοι γνωρίζαμε παίκτες όπως ο Γκάλης, ο Γιαννάκης, ο Φασούλας και ο Χριστοδούλου. Όμως επίσης γνωρίζαμε ότι ο Γκάλης ήταν ο καλύτερος παίκτης αυτής της ομάδας. Αν δεν έχει δει κάποιος αυτήν την ομάδα, σίγουρα έχει χάσει κάτι από το μπάσκετ. Έτσι, είναι μεγάλη ευχαρίστηση για μας να παίξουμε στο “Nick Galis Cup” και να τιμήσουμε έναν τόσο μεγάλο αθλητή”.

Για τη θερμή παρουσία του κόσμου: “Για τους προπονητές και τους παίκτες είναι πάντα πολύ καλύτερο να αγωνίζονται σε γεμάτο γήπεδο. Συνεπώς, θα ήταν καλό να έρθουν οι φίλαθλοι και να παρακολουθήσουν τους αγώνες του τουρνουά. Θα ήταν τέλειο για μας”.

Για το στόχο της Μπάνβιτ στο τουρνουά: “Αυτήν τη χρονική περίοδο προετοιμαζόμαστε για το τουρκικό Κύπελλο. Έτσι, έχουμε επικεντρώσει την προσοχή μας στο πώς παίζουμε και όχι τόσο στον αντίπαλο. Αυτός είναι ο κύριος στόχος αυτών των αγώνων”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…