Κεντρική Διεθνή “Ο ΑΠΟΕΛ δηλώνει παρών”

“Ο ΑΠΟΕΛ δηλώνει παρών”

apoel aponomi protathlima

apoel-aponomi-protathlima

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΑΠΟΕΛ, με την οποίο δεσμεύεται στον κόσμο της ομάδας ότι θα αγωνιστεί κανονικά σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, έχοντας μάλιστα πρωταγωνιστικό ρόλο. Μάλιστα, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, μόνο με τη συμμετοχή στη νέα αγωνιστική χρονιά, θα μπορούν οι άνθρωποι του Συλλόγου να προασπιστούν τα συμφέροντα της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΠΟΕΛ μετά από ώριμες σκέψεις αποφάσισε ότι η ιστορία του ΑΠΟΕΛ δεν επιτρέπει αποχή από το νέο πρωτάθλημα Καλαθόσφαιρας 2014-15.

Έχουμε υποχρέωση και καθήκον προς τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ να προασπίσουμε τα συμφέροντα και την ιστορία του Σωματείου, πράγμα που μπορεί να γίνει εφικτό μονάχα με την συμμετοχή του Σωματείου στο νέο πρωτάθλημα.

Με πλήρη επιφύλαξη των θέσεων του Σωματείου όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί στην Προσφυγή που εκκρεμεί στην ΑΔΕΑ, ο καλαθοσφαιρικός ΑΠΟΕΛ δηλώνει παρών και δεσμεύεται ότι για ακόμη μια χρονιά θα διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο τόσο στο Πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο.”.

Να θυμίσουμε ότι ο ΑΠΟΕΛ είχε καταθέσει τον Ιούνιο προσφυγή στην ΑΔΕΑ για αντικαταστατική διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης της Κ.Ο.Κ. η οποία ήταν συνάμα και εκλογική. Μάλιστα, την προσφυγή είχαν συνυπογράψει τόσο η ΕΝΑΔ Αγίου Δομετίου όσο και η Ε.Θ.Α Έγκωμης.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…