Κεντρική ΝΒΑ_ Οριστικά “Ήλιος”

Οριστικά “Ήλιος”

zoran dragic malaga bayern

zoran-dragic-malaga-bayern

Παίκτης των Σανς θα είναι από τη νέα σεζόν ο Ζόραν Ντράγκιτς, καθώς ο Σλοβένος γκαρντ επιβεβαίωσε τη συμφωνία του με την ομάδα του Φοίνιξ για τα επόμενα δύο χρόνια. Έτσι θα γίνει συμπαίκτης με τον αδερφό του Γκόραν Ντράγκιτς, συνθέτοντας ένα αρκετά ποιοτικό δίδυμο στην περιφέρεια.

“Ήταν το όνειρο μου και καταφέραμε να καταλήξουμε σε συμφωνία με τους Φοίνιξ Σανς. Είναι μία νέα εποχή για μένα και θα βρεθώ σε ένα περιβάλλον που έχω να αποδείξω πολλά. Είναι ένα νέο ξεκίνημα, το περιμένω με ανυπομονησία, αλλά παράλληλα υπάρχει αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Με την πορεία του τα τελευταία χρόνια έχω αποδείξει πως μπορώ να σταθώ στο υψηλότερο επίπεδο και γνωρίζω πως μπορώ να παίξω και στην άλλη μεριά, με τους καλύτερους.

Μετά την Εθνική ομάδα θα παίξω ξανά με τον αδερφό μου και το περιμένω πως και πως! Θα είναι πολύ σημαντικό γιατί θα είναι πρώτη μου χρονιά και σίγουρα χρειάζεται προσπάθεια για να προσαρμοστώ στο ΝΒΑ, δηλαδή σε έναν νέο τρόπο ζωής, προπόνησης αλλά και παιχνιδιού.

Από την άλλη, ο αδερφός μου δημιουργεί έξτρα πίεση, αφού όλοι θα περιμένουν από εμένα το καλύτερο, όπως και από εκείνον. Θέλω να ευχαριστήσω τη Μάλαγα γιατί μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω στην Ευρωλίγκα και να βελτιωθώ. Οι άνθρωποι της ομάδας ήταν πολύ σωστοί απέναντι μου και σε καμία περίπτωση δεν εμπόδισαν τη μεταγραφή μου στο NBA“, ανέφερε ο Ζόραν Ντράγκιτς στην ιστοσελίδα Kosarka.si.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΝΒΑ_

Δειτε επισης

Πωλήτρια σε μίνι – μάρκετ δεν αναγνώρισε τον Γιόκιτς (vid)

Πωλήτρια mini market δεν αναγνώρισε τον Γιόκιτς. Στη Βοσνία βρίσκεται ο Νίκολα Γιόκιτς κάν…