Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Ομάδα για ένα χρόνο”

“Ομάδα για ένα χρόνο”

bartzokas st

bartzokas-st

Με στόχο την ετοιμότητα της ομάδας για όλη τη σεζόν κι όχι μόνο για το παιχνίδι κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό πραγματοποιείται η προετοιμασία του Ολυμπιακού, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο τεχνικός των “ερυθρολεύκων”, Γιώργος Μπαρτζώκας στο πλαίσιο της ανοικτής προπόνησης της ομάδας.

Η μοναδική διαφοροποίηση, λοιπόν, που προκαλείται στο σχεδιασμό του Έλληνα προπονητή είναι ότι η ομάδα του θα δώσει ένα φιλικό λιγότερο, χωρίς η πρόωρη μάχη με τον Παναθηναϊκό να ανατρέπει τα σχέδια για το σύνολο της προετοιμασίας.

Χαρακτηριστικά, ο “ερυθρόλευκος” τεχνικός είπε: “Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό συγκεντρώνει πάντα μεγάλο ενδιαφέρον. Το αποτέλεσμα παίζει πάντα ρόλο αλλά δεν θα αλλάξουμε πολλά. Θα παίξουμε ένα λιγότερο φιλικό. Στο τουρνουά του Ρεθύμνου θα παίξουμε απλά δύο και όχι τρία φιλικά. Χτίζουμε ομάδα για έναν χρόνο και όχι για ένα παιχνίδι”.

Σχολιάζοντας την πορεία της προετοιμασίας και τη σεζόν που ακολουθεί, ο Μπαρτζώκας τόνισε ότι τη φετινή σεζόν το έργο του είναι πιο εύκολο καθώς οι προσθήκες στην ομάδα είναι μόλις τρεις, γεγονός που διατήρησε την ομοιογένεια στο ρόστερ της ομάδας.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: “Ξεκινάμε μια σεζόν εντελώς διαφορετική. Πέρσι δημιουργήθηκε μια νέα ομάδα. Αναγκαστήκαμε για διάφορους λόγους να αλλάξουμε παίκτες Κάποιοι έπαιξαν καλά και κάποιοι όχι. Αλλά φέτος το έργο μας ήταν πιο εύκολο. Πήραμε μόλις τρεις παίκτες που είναι έμπειροι και τον Μουράτο που είναι για το μέλλον.

Στόχος μας είναι να δουλέψουμε σκληρά και να έχουμε λίγο τύχη για να κατακτήσουμε ό,τι μπορούμε περισσότερο. Η επιλογή των παικτών έγινε για να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερη εμπειρία. Οι τρεις που αποκτήθηκαν είναι έμπειροι, ποιοτικοί και έχουν χαρακτήρα για τα δύσκολα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Κάνααν: «Να μείνουμε ενωμένοι και να μην γίνουν λάθη»

Ο Αϊζάια Κάνααν θέλει από την ομάδα του ενότητα, στο Βελιγράδι Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού…