Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Οι χορηγοί του “Αγορίνου”

Οι χορηγοί του “Αγορίνου”

agorinos xorigoi maskot

agorinos-xorigoi-maskot

Η μασκότ του Ρεθύμνου, ο Αγορίνος, παρουσίασε τους χορηγούς του για τη σεζόν 2014-15, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε τοπικό παιδότοπο. Παρέα του ήταν ο “Mr. Green” και ο “Θρυλέων“, οι οποίοι διασκέδασαν τους μικρούς φίλους τους που έδωσαν το παρών ενώ κοντά τους βρέθηκε και ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Ηρακλής Μανουκαράκης.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

“Η επίσημη μασκότ της ομάδας μας, ΑΓΟΡΙΝΟΣ, παρουσίασε στον παιδότοπο “Kinderland” τους χορηγούς που θα τον στηρίζουν τη φετινή σεζόν, ενόψει του πρωταθλήματος της Basket League ΟΠΑΠ 2014/15. Στην εκδήλωση, ο ΑΓΟΡΙΝΟΣ και η παρέα του, Mr. Green και Θρυλέων, διασκέδασαν τους μικρούς τους φίλους, ενώ το “παρών” έδωσε και ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean, Ηρακλής Μανουκαράκης.

Ο ΑΓΟΡΙΝΟΣ σε ανακοίνωση του αναφέρει:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το event για να γνωρίσει ο κόσμος ποιοι είναι αυτοί που στηρίζουν την ιδέα που λέγεται “Αγορίνος” έγινε με μεγάλη επιτυχία.

Η φετινή ήταν και πιο ιδιαίτερη για πολλους λόγους, ήρθαν πάρα πολλοί μικροί μου φίλοι σε ενα χώρο που ήταν ειδικά διαμορφωμενος για αυτούς (παιδότοπος Kinderland), δεύτερον είχα τους δυο πολύ καλούς μου φίλους μου “Mr Green” και “Θρυλέων” που ανέβασαν την εκδήλωση σε άλλο επίπεδο (και σε αυτό το σημείο θα ήθελα να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους ίδιους, αλλά και σε αυτούς που με βοήθησαν για να τους έχω στο πλάι μου σε αυτή την εκδήλωση, όπως η ομάδα μας Ρέθυμνο AEGEAN για την πολύτιμη βοήθεια τους στο να έρθουν απο την Αθήνα, το ξενοδοχείο Krini Beach του Βασίλη Κόκκινου για την δωρεάν φιλοξενία που τους προσέφερε, την Ταβέρνα Αγριλιά του Κώστα Παραγιουδάκη για τα άψογα γεύματα που τους προσέφερε).

Άλλος ένας λόγος που έκανε την φετινή εκδήλωση ιδιαίτερη, ήταν και η παρουσία των φίλων μου από το “Αερόστατο”: Μίκι, Μίνι, Ντόναλντ, Ντάιζη που διασκέδασαν και αυτοί τους μικρούς μου φίλους.

Και βέβαια τους υποστηρικτές της φετινής χρονιάς που με τίμησαν με την παρουσία τους:

  • την ομάδα μας Ρέθυμνο AEGEAN με τον ιδιο το πρόεδρο της με την οικογένεια του, κο Ηρακλή Μανουκαράκη, τον κο Δημήτρη Τζέτζο με την παρέα του κο Βασίλη Σκουντή, που με τιμάει ιδιαίτερα η παρουσία του στην εκδήλωση και την captain των κοριτσιών μας Δήμητρα ΚαραδάκηΤσίκα,
  • το “Αερόστατο” των κοριτσιών Γιάννα ΧούληΤσίγγου και Ρένα ΛαδιάΠολιτάκη (για τρίτη χρονιά υποστηρικτής μου), το Barcode του Νικόλα Καψαλάκη (για δεύτερη χρονιά υποστηρικτής μου),
  • τον παιδότοπο Kinderland της Σοφίας ΝικητάκηΜαρκάκη
  • το Fastprints.gr του Κώστα Κόκκινου
  • το Raffaelo του Νίκου Νικολίνταη
  • και το PhotoStudio Nikos του Μηνά Σταματάκη (για τρίτη χρονιά υποστηρικτής)

Σας ευχαριστώ όλους που είστε δίπλα στην ιδέα που λέγεται Αγορίνος και θα τα ξαναπούμε στο γήπεδο, αλλά και σε πολλές άλλες εκδηλώσεις όλη τη χρονιά.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…