Κεντρική Basket League ΑΕΚ Οδηγίες στους οπαδούς της

Οδηγίες στους οπαδούς της

aek kosmos mets

aek-kosmos-mets

Οι προβολείς είναι σήμερα (18:30) στραμμένοι στη Γλυφάδα. Στην αναμέτρηση Κυπέλλου της ΑΕΚ με το Ρέθυμνο. Η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους οπαδούς της για τον τρόπο διάθεσης, αλλά κάνει σαφές ότι ενδέχεται το Κλειστό να… κλείσει τις πόρτες καθώς λόγω μικρής χωρητικότητας και για λόγους ασφαλείας δεν θα επιτραπούν υπεράριθμοι.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει το Ρέθυμνο την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 18:30 στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας για την 2η αγωνιστική της Β΄ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας και ανακοινώνει τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων την ημέρα του αγώνα καθώς επίσης και κάποιες οδηγίες για όσους βρεθούν στο Γήπεδο για να υποστηρίξουν την ομάδα.

ΤΡΟΠΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Η πώληση των εισιτηρίων πλέον θα πραγματοποιηθεί μόνο με τους παρακάτω τρόπους:

Εισιτήρια θα πωλούνται από το Δ.Α.Κ. Γλυφάδας “Μάκης Λιούγκας”, 3 ώρες πριν και έως την έναρξη του αγώνα ή μέχρι εξαντλήσεως.

Διαδικτυακά (στο http://www.viva.gr/tickets/sports/aek-basket-tickets)
Επίσης, τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΑΕΚ

Φίλε-οπαδέ της ΑΕΚ,

Η ΚΑΕ ΑΕΚ σε ευχαριστεί για την στήριξη που θα προσφέρεις στην ομάδα και σε αυτόν τον αγώνα Κυπέλλου ενάντια στην ομάδα του Ρεθύμνου. Όπως γνωρίζεις, η συμβολή σου στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα είναι σημαντική και απαραίτητη. Η ΑΕΚ χρειάζεται την στήριξη σου και κυρίως την προστασία της ομάδας από παραβατικές και άλλες συμπεριφορές που θα δημιουργήσουν πρόβλημα στην μελλοντική προσπάθεια της ομάδας για διάκριση.

Συγκεκριμένα:

Παρακαλείσαι να προσέλθεις στο γήπεδο νωρίς (οι θύρες θα ανοίξουν στις 17:00) ώστε να διευκολύνεις τόσο την δική σου πρόσβαση όσο και το έργο των αρμοδίων υπαλλήλων.

Δεν θα επιτραπεί να εισέλθει ΚΑΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. Το εισιτήριο είναι αυστηρά προσωπικό, ονομαστικό και είναι παράνομο να μεταβιβασθεί.

Το Δ.Α.Κ. Γλυφάδας για λόγους ασφαλείας έχει περιορισμένη χωρητικότητα και γι’ αυτό ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΑΠΟΥΝ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΙ.

Θα ισχύουν κανονικά όλες οι εκδοθείσες κάρτες διαρκείας (και τα προσωρινά τυπωμένα ηλεκτρονικά εισιτήρια).

Θα υπάρχουν 2 προέλεγχοι κατά την διαδικασία πρόσβασης στο γήπεδο. Πρέπει να είσαι συνεργάσιμος και πρόθυμος έτσι ώστε να εισέλθεις στο γήπεδο γρήγορα και με ασφάλεια και να μην έχεις πάνω σου αντικείμενα τα οποία δεν επιτρέπεται να εισέλθουν στο γήπεδο (κέρματα, αναπτήρες, βεγγαλικά, φωτοβολίδες κ.α.)

Παρακαλείσαι να υπακούς στις οδηγίες της Ελληνικής Αστυνομίας, είτε της Διοίκησης. Σε αντίθετη περίπτωση θα ισχύουν οι σχετικές διατάξεις του νόμου.

Δεν επιτρέπεται να κάθεσαι ή να στέκεσαι όρθιος σε διαδρόμους, σκαλιά και προσβάσεις σε θύρες εξόδου. Υπάρχει πολύ σοβαρός κίνδυνος ασφαλείας αλλά και τιμωρίας της ομάδας με πρόστιμο ή και αποκλεισμό της έδρας.

Η συμπεριφορά σου θα πρέπει να είναι κόσμια και να ενισχύσεις την ομάδα μόνο με την φωνή σου. Αν παρατηρήσεις οποιαδήποτε παραβατική συμπεριφορά να ειδοποιήσεις αμέσως τους υπαλλήλους ασφαλείας με τα σχετικά διακριτικά.

Παρακαλείσαι να ακολουθήσεις τις οδηγίες τόσο των υπαλλήλων ασφαλείας όσο και της αστυνομίας, κατά την οποιαδήποτε περίπτωση προκύψει σχετική ανάγκη.

Η “Βασίλισσα” σε χρειάζεται, θέλει την δυναμική στήριξη του κόσμου της ΧΩΡΙΣ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ!

Η ΑΕΚ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ εκεί που ανήκει! Μην επιτρέψεις σε κανέναν να δημιουργήσει πρόβλημα στην αγαπημένη σου ομάδα και να σου στερήσει μελλοντικές χαρές και επιτυχίες!”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…