Κεντρική Ελευσίνα “Να μη μπούμε σε περιπέτειες”

“Να μη μπούμε σε περιπέτειες”

tsaousidis elefsina

tsaousidis-elefsina

Ο Πανελευσινιακός ευελπιστεί να καθαρίσει την υπόθεση παραμονή νωρίτερα από ότι την περσινή σεζόν ώστε να μη μπλέξει σε περιπέτειες, κάτι το οποίο επεσήμανε και ο βοηθός του Γιώργου Σκαραφίγκα, Λευτέρης Τσαουσίδης. Μιλώντας στο eBasket.gr, ο Έλληνας τεχνικός έκανε έναν απολογισμό της προετοιμασίας, αναφέρθηκε στα νέα μεταγραφικά αποκτήματα και στάθηκε στον καταλυτικό ρόλο της έδρας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την προετοιμασία:

“Ήταν μια προετοιμασία με πάρα πολλά προβλήματα από την αρχή, λόγω πολλών τραυματισμών και των Ελλήνων και των ξένων παικτών. Δυστυχώς είχαμε και τον Τζόνσον που ήρθε νωρίς αλλά είχε ένα πρόβλημα στο γόνατο το οποίο το διόρθωσε και τον περιμένουν ώστε να μπει ενεργά στο ρόστερ.

Όταν κάνεις μια προετοιμασία με λίγους παίκτες, 7-8 άτομα, είναι λογικό να πέφτει η πίεση σε λίγους, να βγαίνουν και άλλοι τραυματισμοί και στην τελική να μην καταφέρεις να κάνεις τη δουλειά σου όπως θα ήθελες να την κάνεις σε νορμάλ συνθήκες. Είχαμε προβλήματα αλλά ελπίζουμε να μην εμφανιστούν πολύ στην αρχή και κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος”.

Για τους στόχους της ομάδας:

“Το πρωτάθλημα προδιαγράφεται πάρα πολύ δύσκολο, ίσως πιο δύσκολο από το περσινό, οπότε μια ομάδα σαν την Ελευσίνα δεν έχει τη δυνατότητα να θέτει στόχους υπερβολικούς. Προφανώς ο στόχος είναι να σωθεί η ομάδα όσο πιο γρήγορα γίνεται και να μην έχουμε τις περσινές περιπέτειες .

Από κει και πέρα αν μπορούμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω θα ήταν πολύ καλό αλλά πρέπει να βλέπουμε το κάθε παιχνίδια ξεχωριστά. Να μαζεύουμε όσους πιο πολλούς βαθμούς μπορούμε και βλέποντας το πρόγραμμα που έχουμε τις δύο τελευταίες αγωνιστικές πολύ δύσκολα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, τότε αυτοί οι βαθμοί θα πρέπει να μαζευτούν πιο γρήγορα”.

Για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας:

“Αν μπορούσαμε να μιλήσουμε με μια προετοιμασία πιο νορμάλ, γιατί παίζει ένα ρόλο και το πρόγραμμα και πως θα εμφανιστείς τις πρώτες αγωνιστικές, και μπορούσαμε να πούμε πως δεν είχαμε τα προβλήματα που αναφέραμε και προηγουμένως, ίσως να πιστεύαμε ότι θα είχαμε μια καλύτερη εικόνα και ευελπιστούμε να την έχουμε. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, θα δείξουμε ότι ίσως είμαστε λίγο καλύτεροι ποιοτικά το οποίο πρέπει να φανεί στο γήπεδο”.

Για τη σημασία της έδρας:

“Κάθε ομάδα στα μέτρα της Ελευσίνας, σίγουρα ποντάρει στην έδρα της. Εμείς ακόμα περισσότερο γιατί είμαστε μια ομάδα που στηρίζεται στον κόσμο. Μας “ανεβάζει” πάρα πολύ και το κίνητρο να παίζουμε μέσα στην έδρα μας αλλά και ο κόσμος μας “σπρώχνει” και μας δίνει ενέργεια. Άρα είναι λογικό να ποντάρουμε πολλά στην έδρα μας για να μας βοηθήσει όπως άλλωστε κάνει και κάθε χρόνο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ελευσίνα

Δειτε επισης

Νίκος Κούτουλας: Σε μια ακόμη μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Πανελευσινιακός Α.Ο.

Με σταθερά βήματα συνεχίζει ο Πανελευσινιακός να δημιουργεί το ρόστερ του εν όψει της νέας…