Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Να είμαστε ανταγωνιστικοί”

“Να είμαστε ανταγωνιστικοί”

ziagkos mets

ziagkos-mets

Η κλήρωση του πρωταθλήματος της Basket League ΟΠΑΠ ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ώρες και ο τεχνικός της ΑΕΚ, Βαγγέλης Ζιάγκος, τόνισε πως σκοπός της ομάδας είναι να είναι ανταγωνιστική και να διεκδικεί τη νίκη σε κάθε παιχνίδι.

“Ξεκινώντας αυτή την καινούρια προσπάθεια με χρονοκαθυστέρηση και με τις ειδικές συνθήκες που όλοι γνωρίζουμε, ξέραμε ότι οποιαδήποτε σειρά αγώνων και να έβγαζε η κλήρωση, δεν θα είχαμε την πολυτέλεια να αξιολογήσουμε την οποιαδήποτε κλήρωση ή να επιλέξουμε αντιπάλους. Ενδεχομένως και σε εντελώς θεωρητικό επίπεδο να εξυπηρετούσε τις ειδικές συνθήκες της προετοιμασίας μας, μία διαφορετική λογική σειράς αγώνων, αλλά όπως προείπα, όλα αυτά είναι μόνο στη θεωρία.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα παίξουμε όλοι με όλους δύο φορές και ότι εμείς καλούμαστε ανεξάρτητα από τη σειρά των αγώνων, να αφομοιώσουμε φιλοσοφία, να περάσουμε στην ομάδα μας αρχές παιχνιδιού και να προετοιμαστούμε σωματικά, ψυχολογικά και πνευματικά όσο το δυνατόν συντομότερα, με σκοπό η ομάδα να είναι ανταγωνιστική και να διεκδικεί τη νίκη σε κάθε παιχνίδι”, ήταν τα λόγια του Βαγγέλη Ζιάγκου.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…