Κεντρική Διεθνή Παγκόσμιο “Μετάλλιο το 2015”

“Μετάλλιο το 2015”

galis

galis

Τον τίτλο του φαβορί πλήρωσε η Εθνική μας ομάδα σύμφωνα με τα λεγόμενα του Νίκου Γκάλη, ο οποίος έδωσε παράλληλα το σύνθημα για επιστροφή στα μετάλλια στο Ευρωμπάσκετ του 2015.

“Δυστυχώς η Εθνική μας ομάδα δεν τα κατάφερε κόντρα στους Σέρβους και αποχαιρέτησε αυτόν τον θεσμό. Αν και είχε δείξει στα προηγούμενα παιχνίδια δυνατότητες ομάδας που θα πρωταγωνιστούσε, σ’ αυτό το νοκ άουτ παιχνίδι ήταν μακριά από τον καλό εαυτό της και το πλήρωσε. Πιστεύω ότι πληρώσαμε τον τίτλο του φαβορί. Αυτό μας άγχωσε σε αντίθεση με τους Σέρβους που έπαιξαν πιο ελεύθερα και πήραν αυτό που ήθελαν. Όμως δεν ήρθε η καταστροφή για την Εθνική μας.

Είναι νέα ομάδα και αυτά τα παιδιά θα έχουν και άλλες ευκαιρίες για διάκριση με τα γαλανόλευκα. Υπάρχει το Ευρωμπάσκετ του χρόνου και εκεί θα κυνηγήσουμε κάτι καλύτερο. Το ταξίδι για διακρίσεις που ξεκίνησε το 1987 για την αγαπημένη των Ελλήνων φιλάθλων συνεχίζεται. Απλά έκανε χθες μια στάση. Όμως το 2015 μπορεί να έρθει ένα μετάλλιο. Πρέπει αφού ξαποστάσουν για λίγο τεχνική ηγεσία και παίκτες να δουλέψουν γι’ αυτό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παγκόσμιο

Δειτε επισης

Νέντοβιτς: «Δεν μετανιώνω που δεν πήγα στο Mundobasket»

Στην Εθνική Σερβίας αναφέρθηκε ο Νεμάνια Νέντοβιτς. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς σε δηλώσεις που πα…