Κεντρική NBA NCAA Μέγας είσαι, Calipari!

Μέγας είσαι, Calipari!

calipari new

calipari-new

Το… δαιμόνιο του John Calipari έκανε για ακόμη μία φορά την εμφάνισή του καθώς ο ικανότατος προπονητής αποφάσισε να πρωτοτυπήσει όσον αφορά την παρουσία scouts του ΝΒΑ στις προπονήσεις του Kentucky.

Όντας κουρασμένος από την… παρέλαση που γίνεται κατά τη διάρκεια της χρονιάς και θέλοντας να κρατήσει συγκεντρωμένους τους παίκτες του, ο προπονητής των “Wildcats” αποφάσισε να ανοίξει τις πύλες του γυμναστηρίου του Kentucky για ένα διήμερο, όπου μπορούν όλοι οι scouts να αξιολογήσουν τα ταλέντα που υπάρχουν στο φετινό ρόστερ.

Κι όταν μιλάμε για αξιολόγηση, εννοούμε εξετάσεις, εργομετρικά τεστ, ασκήσεις δεξιότητας και διπλό μεταξύ των παικτών της ομάδας, που θα τους επιτρέψει να σχηματίσουν σαφή εικόνα για κάθε “Αγριόγατα” του ρόστερ.

Πρόκειται για μία σπουδαία ιδέα“, παραδέχθηκε στο ESPN -που αποκάλυψε την είδηση- ένας scout ομάδας του ΝΒΑ που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του.

Δεν έχει άδικο… Ο John Calipari έκανε το κάτι παραπάνω για ακόμα μία φορά, ενισχύοντας παράλληλα τη δυναμική του στο recruiting καθώς με αυτόν τον τρόπο θα μπορούν οι αθλητές να έρχονται σε ευθεία επαφή με τους scouts από νωρίς, δίχως το άγχος της επιτυχίας στους αγώνες.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

NCAA: Παίκτης κατέρρευσε στο παρκέ (vid)

Ο λόγος για τον Ίμο Εσιέν, ο οποίος στην αναμέτρηση μεταξύ του Old Dominion και του Georgi…