Κεντρική Basket League ΑΕΚ Και Κτιστάκης στο επιτελείο

Και Κτιστάκης στο επιτελείο

ktistakis aek

ktistakis aek

Μετά τους Βαγγέλη Ζιάγκο, Γιάννη Χατζηελευθερίου και Αλέξη Φαλέκα και ο… Γιάννης Κτιστάκης. Το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ συμπληρώνεται. Ο έμπειρος τεχνικός ανακοινώθηκε σήμερα από την ΚΑΕ.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:
Συμπληρώνεται το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ της περιόδου 2014-2015. Ο Γιάννης Κτιστάκης, καθηγητής Φυσικής Αγωγής, είναι το νέο μέλος της “Βασίλισσας”, μετά από απόφαση του Βαγγέλη Ζιάγκου, και μεταξύ άλλων αναλαμβάνει το “σκάουτιν” της ομάδας. Η διοίκηση της ΚΑΕ τον καλωσορίζει στην μεγάλη οικογένεια της ΑΕΚ.

Βιογραφικό:
Ο Κτιστάκης υπήρξε νταμπλούχος Ελλάδος με την ομάδα Γυναικών του Αθηναϊκού την περίοδο 2010-2011 και συνεργάτης του Κώστα Μίσσα στην Εθνική Ομάδα Ανδρών U20, η οποία το 2010 κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, στην Κροατία. Υπήρξε συνεργάτης του Κώστα Πετρόπουλου στην Εθνική Ανδρών U20 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2000, στα Σκόπια. Έχει εργαστεί ως πρώτος προπονητής στην Εθνική Γυναικών. Έχει εργαστεί επίσης στους Αμπελοκήπους, στο Μαρούσι, στον Πανελλήνιο, στον Ηλυσιακό, το Αιγάλεω, το Παγκράτι.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες της ΑΕΚ

Ο Μάκης Αγγελόπουλος έδωσε λύση στην ΑΕΚ, επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες. Οι παίκ…