Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Ιστορική μέρα”

“Ιστορική μέρα”

ziagkos mets

ziagkos-mets

Στη σημασία του αποτελέσματος για την ΑΕΚ στάθηκε ο τεχνικός της ομάδας, Βαγγέλης Ζιάγκος,  μετά την επικράτηση κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου, τονίζοντας ότι πρόκειται για μια ιστορική μέρα για το σύλλογο, δεδομένου ότι αγωνίστηκε έπειτα από τρία χρόνια ως ομάδα της Α1, ενώ σημείωσε νίκη στο Κύπελλο μετά από τέσσερα χρόνια.

Αναλυτικά, ο Έλληνας προπονητής δήλωσε: “Είναι μία ιστορική μέρα για μας. Και είναι ιστορική μέρα γιατί, όπως υποσχεθήκαμε πριν από δύο χρόνια, σήμερα παίξαμε ξανά ένα παιχνίδι σαν ομάδα Α1 μετά από τρία χρόνια. Επίσης, είναι ιστορική μέρα γιατί κερδίσαμε σε αγώνα Κυπέλλου μετά από τέσσερα χρόνια.

Ευχαριστώ τους παίκτες μου που αντιλήφθηκαν την ιστορικότητα της μέρας και ανταποκρίθηκαν. Φυσικά και είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Είναι πολύ σημαντική η προσπάθεια που κάνουμε. Παραμένουμε προσγειωμένοι. Ξέρουμε που βρισκόμαστε”.

Από την πλευρά του, ο Ντούσαν Σάκοτα πρόσθεσε: “Να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Σημαντικό να ξεκινάμε με νίκη. Καταφέραμε να περάσουμε τη νοοτροπία που θέλουμε. Τα λάθη που κάναμε ήταν λογικά για την εποχή. Υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…