Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Θα παλέψουμε”

“Θα παλέψουμε”

dedas paok

dedas-paok

Δύσκολη χαρακτήρισε την κλήρωση του ΠΑΟΚ στο Eurocup ο Γιώργος Δέδας, κάτι που όμως ήταν αναμενόμενο για τους Θεσσαλονικείς, με τον Έλληνα άσο να τονίζει ότι ρολο δεν παίζουν τα μπάτζετ, αλλά η εικόνα στο γήπεδο και η ομάδα του είναι διατεθειμένη να εξαντλήσει όσες πιθανότητες της αναλογούν.

Στο πρώτο του σχόλιο, ο Δέδας είπε: “Ξέραμε εκ προοιμίου ότι θα είναι δύσκολη η κλήρωση, με βάση τις ομάδες και την δυναμικότητά τους. Νομίζω ότι έχουμε ένα από τα μικρότερα μπάτζετ της διοργάνωσης και σίγουρα έχουμε το χαμηλότερο του ομίλου. Τα μπάτζετ παίζουν σημαντικό ρόλο, αλλά δεν είναι αυτά που παίζουν μπάσκετ. Αυτό το ξέρουμε και γνωρίζοντας τις δυσκολίες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε, θα πρέπει να διεκδικήσουμε όλες τις πιθανότητες που έχουμε. Πριν αρχίσουν οι αγώνες κανείς δεν είναι σίγουρος ότι θα προκριθεί”.

Κάνοντας ένα μικρό σχόλιο για την κάθε ομάδα που θα βρεθεί στο δρόμο του ΠΑΟΚ, δήλωσε: “ Η Λοκομοτίβ Κουμπάν  είναι πολύ ισχυρή ομάδα, θεωρώ ότι είναι μία από τις τρεις καλύτερες ομάδες του Eurocup, σύμφωνα με το ρόστερ της αλλά και την δυναμική της. H Μπουντούτσνοστ  είναι μία ομάδα που την ξέρουμε πολύ καλά και σαν ομάδα, αλλά και όλες τις ιδιαιτερότητες που υπάρχουν και με το ταξίδι και όλα τα υπόλοιπα.

Για την τουρκική ομάδα την Καρσίγιακα, έχω μάθει αρκετά από τον αδερφό μου (σ.σ. ο Στέφανος Δέδας είναι προπονητής στην Γκαζιάντεπ). Παίζει σε πολύ υψηλό τέμπο στην έδρα της και είναι ομάδα ρυθμού, ειδικά όταν παίζει στο γήπεδό της ενώ η Βέντσπιλς, είναι ίσως η ομάδα για την οποία εγώ προσωπικά δεν γνωρίζω και τόσο πολλά πράγματα, αλλά θεωρώ ότι θα έχει γρήγορο παιχνίδι όταν παίζει στην έδρα της. Αυτό είναι κάτι που χαρακτηρίζει τις ομάδες από την Λετονία.

Για την Ζιέλονα Γκόρα είναι πιο απλά τα πράγματα. Είναι ομάδα υψηλού επιπέδου, πέρσι ήταν στην Ευρωλίγκα, φέτος ήταν στα προκριματικά και δυσκόλεψε αρκετά την Ούνικς, άρα πρόκειται για ομάδα που έχει παραστάσεις υψηλού επιπέδου και ποιότητα”.

Τέλος, ο Δέδας προχώρησε σε μια μικρή εκτίμηση για τον όμιλο: “Νομίζω ότι πρόκειται για έναν όμιλο που υπόσχεται θέαμα υψηλού επιπέδου και σίγουρα πρέπει να προετοιμαστούμε για αγώνες υψηλού επιπέδου. Και εμείς, αλλά και ο κόσμος που θα έχει την ευκαιρία να δει ομάδες με άλλη μπασκετική κουλτούρα και να δει πολύ όμορφο μπάσκετ. Κι εμείς από την πλευρά μας, ξέρουμε ότι το Eurocup είναι κάτι διαφορετικό, είναι δύσκολο σαν διοργάνωση και πέρα από αυτή την πρώτη ανάγνωση, θα έχουμε σίγουρα πιο ασφαλή άποψη όταν θα ολοκληρωθεί και το σκάουτινγκ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…