Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Θέλουμε πολλή δουλειά”

“Θέλουμε πολλή δουλειά”

markopoulos filiko

Processed with Moldiv

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να κέρδισε τη Λουκόιλ, στο πρώτο φιλικό που έδωσε φέτος, παρουσιάζοντας καλή εικόνα αλλά ο Σούλης Μαρκόπουλος κράτησε πολύ χαμηλούς τόνους και τόνισε πως δεν ήταν ευχαριστημένος. Ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε πως η ομάδα χρειάζεται πολλή δουλειά ακόμα για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο:

Ο προπονητής ποτέ δεν είναι ευχαριστημένος. Χρειαζόμαστε πολλή δουλειά και αυτό φάνηκε. Πρέπει να καταλάβουμε τι κάνουμε μέσα στο γήπεδο, τι κάνουμε και γιατί το κάνουμε. Και πρέπει να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο στο ομαδικό παιχνίδι.

Πολλά πράγματα πρέπει να βελτιωθούμε σε άμυνα και επίθεση, αλλά είναι φυσιολογικό αυτή την εποχή, γιατί είναι πέντε νέοι παίκτες στην ομάδα κι αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κάνουμε αλλαγές στο παιχνίδι μας σε σχέση με πέρσι. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστούμε χρόνο για να δείξουμε το νέο αγωνιστικό μας προφίλ”.

Όσον αφορά τους νέους παίκτες που αποκτήθηκαν, συμπλήρωσε:  “Τους παίκτες που πήραμε τους πήραμε γιατί τους θέλαμε. Ξέραμε τι τους θέλαμε και τι μπορούν να μας προσφέρουν. Η προσφορά τους μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη, αλλά αυτό για να βγει αυτό στο γήπεδο, χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια κι από μας κι από όλους τους παίκτες. Πρέπει να αναλύσω πλήρως τους παίκτες.

Για πρώτη φορά είδα τον Όνταμ, που είχε τελείως διαφορετικό παιχνίδι από δεκάλεπτο σε δεκάλεπτο στο παιχνίδι κι αυτό περισσότερο το λέω όσον αφορά την ομοιογένεια στο παιχνίδι. Έχουμε ορισμένες απαιτήσεις στο στιλ του παιχνιδιού και θα χρειαστεί και από μας δουλειά και από τον ίδιο και ελπίζουμε ότι θα το κάνει”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …