Θέλει προσοχή

nelson proetoimasia

nelson-proetoimasia

Υπάρχει μέρα χωρίς προβλήματα για τον Παναθηναϊκό; Ενδεχομένως όχι! Οι “πράσινοι” αντιμετωπίζουν σε λίγη ώρα τη Ζαλγκίρις Κάουνας για το “Acropolis Cup“, αλλά πλην του αγώνα και της προετοιμασίας, έχουν στο μυαλό τους την κατάσταση της υγείας του ΝτεΜάρκους Νέλσον.

Ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ ταλαιπωρείται από περιοστίτιδα στην κνήμη με αποτέλεσμα να παραμένει στα “πιτς” μέχρι νεοτέρας. Μιλάμε άλλωστε για έναν τραυματισμό αρκετά ύπουλο που μπορεί να προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερα κακά στον αθλητή.

Κι αυτό γιατί ενδεχόμενη υποτροπή προκαλεί κάταγμα κόπωσης. Όπερ και σημαίνει περίπου τρεις με τέσσερις μήνες σε αγωνιστική απραξία, φορώντας ειδική μπότα προκειμένου να “δέσει” το κόκκαλο.

Στο “τριφύλλι” κρατούν στάση αναμονής για τον ΝτεΜάρκους Νέλσον αφού περιμένουν να δουν πως θα εξελιχθεί η αποθεραπεία του το προσεχές διάστημα και εν συνεχεία να δράσουν ανάλογα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως ο Τζάρβις Θριτ συμμετέχει στην προετοιμασία των “πρασίνων” εδώ και μερικές ημέρες έχοντας τον ρόλο της κάλυψης του κενού που αφήνει ο πρώην παίκτης του Ερυθρού Αστέρα.

Αν τώρα, η παρουσία του νεαρού πόιντ γκαρντ είναι τέτοια που πείθει τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς, ενδεχομένως να “ντυθεί” ΝτεΜάρκους Νέλσον μέχρι την επιστροφή του… γνήσιου στη δράση.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…