Κεντρική Διεθνή Παγκόσμιο Η καλύτερη πεντάδα

Η καλύτερη πεντάδα

farried telikos pagkosmio

farried-telikos-pagkosmio

Το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας ολοκληρώθηκε με τον θρίαμβο των ΗΠΑ οι οποίες έχουν δύο μέλη τους στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης. Συγκεκριμένα, ο Κάιρι Ίρβινγκ και ο Κένεθ Φαρίντ βρίσκονται ανάμεσα στους κορυφαίους πέντε του τουρνουά ενώ ο Μίλος Τεόντοσιτς, ο Νικολά Μπατούμ και ο Πάου Γκασόλ συμπληρώνουν τις υπόλοιπες θέσεις.

Πρώτος και καλύτερος όλων ήταν φυσικά ο Κάιρι Ίρβινγκ ο οποίος αναδείχθηκε κιόλας MVP του Παγκοσμίου Κυπέλλου (“Ίρβινγκ, ο πολυτιμότερος“). Ο γκαρντ των Κλίβελαντ Καβαλίερς είχε μέσο όρο 12,1 πόντους, 2,6 ριμπάουντ και 3,6 ασίστ στους 9 αγώνες του τουρνουά ενώ από ότι φαίνεται φυλούσε και την καλύτερη του εμφάνιση για τον τελικό.

Από εκεί και πέρα, ο συμπαίκτης του και συνοδοιπόρος του στην καλύτερη πεντάδα, Κένεθ Φαρίντ ολοκλήρωσε τη διοργάνωση έχοντας μέσο όρο 12,4 πόντους και 7,8 ριμπάουντ σε 9 παιχνίδια. Ο Μίλος Τεόντοσιτς ήταν ο ηγέτης της Σερβίας και μέτρησε μέσο όρο 13,6 πόντους, 2,1 ριμπάουντ και 4,4 ασίστ 9 ματς.

Ο Νικολά Μπατούμ με τις δύο τελευταίες εξαιρετικές του εμφανίσεις εκτόξευσε τα νούμερά του και είχε μέσο όρο 14,6 πόντους, 3,1 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ σε 9 αγώνες. Τέλος ο Πάου Γκασόλ τελείωσε το τουρνουά με μέσο όρο 20 πόντους και 5,9 ριμπάουντ σε 7 συμμετοχές.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Παγκόσμιο

Δειτε επισης

Νέντοβιτς: «Δεν μετανιώνω που δεν πήγα στο Mundobasket»

Στην Εθνική Σερβίας αναφέρθηκε ο Νεμάνια Νέντοβιτς. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς σε δηλώσεις που πα…