Κεντρική Διεθνή Εύκολα και απλά

Εύκολα και απλά

maccabi league cup

maccabi-league-cup

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα η Μακάμπι Τελ Αβίβ επιβλήθηκε της Γκαλίλ/Γκιλμπόα με 73-58 για τα προημιτελικά του Λιγκ Καπ και ξεκίνησε με νίκη τις φετινές επίσημες υποχρεώσεις της.

Η “ομάδα του λαού” είχε την πρωτοπορία στο σκορ σε όλο το ματς, προηγήθηκε με 56-46 στο 30’ και δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει στο ροζ φύλλο. Ο Μαρκέζ Χέινς με 16 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ για τους πρωταθλητές Ευρώπης ενώ ο Γιόγκεφ Οχαγιόν πρόσθεσε 13 πόντους. Ο Ντέβιν Σμιθ δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού.

Παράλληλα, η Μακάμπι παρατάχθηκε χωρίς τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη ο οποίος θυμίζουμε ότι χειρουργήθηκε στα μάτια με σκοπό να ξεπεράσει το γλαύκωμα. Το πόσο θα μείνει εκτός δράσης παραμένει άγνωστο, αφού ο “Σόφο” πρέπει να χάσει κάποια κιλά προκειμένου να είναι σε θέση να επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Ένας από τους ιδιοκτήτες της Μακάμπι, ο Ντέιβιντ Φέντερμαν, παραχώρησε συνέντευξη σε ΜΜΕ του Ισραήλ και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην περιπέτεια του Έλληνα σέντερ:

“Η υγεία είναι πιο σημαντική από το μπάσκετ. Είμαι απογοητευμένος από αυτό που του συνέβη τόσο σαν άνθρωπος όσο και ως οικογενειάρχης. Η εγχείριση πήγε πολύ καλά αλλά πρέπει να χάσει πολύ βάρος (περίπου 18 κιλά). Είναι κάτι που απαιτεί σκληρή δουλειά. Προσεύχομαι για τον Σοφοκλή γιατί είναι 28 χρονών. Η υγεία είναι πάνω από όλα”, τόνισε αρχικά ο Φέντερμαν και κατέληξε:

“Μίλησα μαζί του πριν την εγχείριση και ήταν ήρεμος. Έχει περάσει μία εβδομάδα και η κατάσταση βελτιώνεται. Ελπίζω να τον δω σύντομα ξανά στο παρκέ γερό και δυνατό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…