Κεντρική ΝΒΑ_ “Ευκαιρία ζωής”

“Ευκαιρία ζωής”

papanikolaou passion pagkosmio

papanikolaou-passion-pagkosmio

Ο Κώστας Παπανικολάου θα αγωνίζεται από τη νέα χρονιά στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου με τη φανέλα των Ρόκετς. Ο Έλληνας διεθνής φόργουορντ, μιλώντας σε τοπικά μέσα του Χιούστον, τόνισε πως η πρόταση που του έγινε το καλοκαίρι να παίξει στο ΝΒΑ ήταν ευκαιρία ζωής που δεν έπρεπε να χαθεί.

“Σκεφτόμουν ότι δεν ήθελα σε πέντε χρόνια από τώρα να αναπολώ αυτή τη στιγμή και να λέω ότι είχα την ευκαιρία να παίξω στο ΝΒΑ και δεν το έκανα. Αυτή ήταν μία ευκαιρία ζωής για εμένα και δεν ήθελα να την χάσω. Σκέφτηκα ότι αυτή ήταν η κατάλληλη στιγμή. Μίλησα με τον τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας (Ντάριλ Μόρεϊ), ενώ με πήρε τηλέφωνο και ο κόουτς (Κέβιν ΜακΧέιλ), κάτι που σήμαινε πολλά για εμένα. Απλώς όμως δεν ήθελα να είμαι χαζός και να χάσω την ευκαιρία να βρεθώ εδώ και να ζήσω το όνειρο του ΝΒΑ”, τόνισε αρχικά ο 24χρονος άσος και πρόσθεσε:

“Δε μου αρέσει να λέω μεγάλα λόγια, αλλά είμαι εδώ για να δουλέψω και να γίνω όσο καλύτερος μπορώ. Δε μου αρέσει να λέω ότι είμαι σκόρερ ή ριμπάουντερ. Προσπαθώ να κάνω ό,τι μπορώ σε κάθε παιχνίδι, να παίξω σκληρά, να βγάλω ενέργεια και να δώσω ό,τι μπορώ στην ομάδα μου. Αν είναι μία χαμένη μπάλα, τότε θα παλέψω για αυτή. Αν είναι ένα κρίσιμο ριμπάουντ, θα προσπαθήσω να το πάρω. Προσπαθώ να κάνω ό,τι χρειάζεται η ομάδα. Απολαμβάνω το μπάσκετ όταν η ομάδα είναι χαρούμενη. Όλοι είναι χαρούμενοι όταν κερδίζει η ομάδα.

Είμαι 24 χρονών και έζησα σπουδαίες στιγμές στην Ευρώπη. Το να κερδίσεις δύο φορές την Ευρωλίγκα είναι κάτι απίστευτο για το Ευρωπαϊκό μπάσκετ. Όλα αυτά με βοήθησαν να ωριμάσω ως παίκτης και να νιώσω πιο έτοιμος να έρθω εδώ. Μου αρέσουν οι νέες προκλήσεις στη ζωή μου. Και αυτή είναι μία νέα πρόκληση για εμένα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΝΒΑ_

Δειτε επισης

Πωλήτρια σε μίνι – μάρκετ δεν αναγνώρισε τον Γιόκιτς (vid)

Πωλήτρια mini market δεν αναγνώρισε τον Γιόκιτς. Στη Βοσνία βρίσκεται ο Νίκολα Γιόκιτς κάν…