Κεντρική NBA Δωρεά από Ρόουζ
NBA

Δωρεά από Ρόουζ

rose usa

rose-usa

Την ευαίσθητη πλευρά του έδειξε ο Ντέρικ Ρόουζ, ο οποίος πρόβαλε τη στήριξή του στην κοινωνία του Σικάγο και συγκεκριμένα στους εφήβους, κάνοντας δωρεά ενός εκατομμυρίου δολαρίων στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό After School Matters.

Πρόκειται για οργανισμό που πραγματοποιεί εξωσχολικά προγράμματα για εφήβους, των οποίων οι οικογένειες βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας. Με τα χρήματα που πρόσφερε ο Ρόουζ, αναμένεται να δρομολογηθούν προγράμματα σχετικά με τις τέχνες, την επικοινωνία, την επιστήμη, τον αθλητισμό και την τεχνολογία σε όλο το Σικάγο και θα επιτρέψουν στα παιδιά να είναι έτοιμα για την εμπειρία τους στα κολέγια.

“Να έχεις μια ισχυρή κοινότητα ανθρώπων που πιστεύουν στις δυνατότητές της, μπορεί να αλλάξει όλο τον κόσμο”, σχολίασε ο ίδιος ο άσος των Μπουλς, εξηγώντας τη δωρεά που επέλεξε να κάνει και πρόσθεσε: “το μήνυμα μου είναι απλό: θέλω να τους δείξω ότι μας ενδιαφέρουν, αξίζουν κάθε ευκαιρία στη ζωή και μπορούν να κάνουν μεγάλα όνειρα”.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος των Μπουλς, Τζέιρ Ράινσντορφ εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από την κίνηση του Ρόουζ και τις αρχές που τον διέπουν και χαρακτηριστικά σχολίασε: “Έχω μιλήσει αρκετές φορές με τον Ντέρικ και την οικογένειά του και πραγματικά η σχέση του με το Σικάγο είναι πολύ βαθιά. Ως ένας άνθρωπος που έχει δει τον Ντέρικ να μεγαλώνει σαν παίκτης και σαν άνθρωπος, δεν θα μπορούσα να νιώθω πιο περήφανος για αυτόν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…